Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ανησυχία για τις φυγόκεντρες τάσεις στο ΠαΣοΚ

4 Νοεμβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Προσωπικές επαφές του Βενιζέλου με βουλευτές που προσανατολίζονται στο «όχι»

Επαφές Βενιζέλου και συμμάζεμα του ΠαΣοΚΣυνεχείς επαφές του Μεγάρου Μαξίμου με την Ιπποκράτους πραγματοποιούνται τις τελευταίες ώρες και εν όψη της καταθέσεως του νομοσχεδίου με τα νέα μέτρα, τη Δευτέρα, στη Βουλή.

Το Μέγαρο Μαξίμου ανησυχεί και κάνει ότι μπορεί για την υπερψήφιση των πακέτων των νέων μέτρων με τις λιγότερες δυνατές απώλειες. Προς την κατεύθυνση αυτή κινείται και ο Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος ήδη έχει διαμηνύσεις στα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του, ότι χωρίζει ο δρόμος τους με το ΠαΣοΚ όσων βουλευτών δεν ψηφίσουν «ναι».

Ωστόσο οι ανησυχίες παραμένουν παρά τη σκληρή στάση του Ευάγγελου Βενιζέλου. Άλλωστε μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματος ήδη δύο βουλευτές έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν θα ψηφίσουν τα μέτρα, ενώ αλλοι τέσσερις δίνουν σημάδια απόσχισης από την θέση του πρέδρου του κόμματος.

Ο πρόεδρος συναντήθηκε το Σάββατο με τον Κ. Σκανδαλίδη και μίλησε με τον Μ. Μπόλαρη

Ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ Ευάγγελος Βενιζέλος επιχειρεί να συμμαζέψει τις φυγόκεντρες τάσεις στο κόμμα του, ενόψη της ψήφισης των νέων μέτρων και του προϋπολογισμού του 2013 στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα. Ο κ. Βενιζέλος συναντήθηκε το Σάββατο το πρωί για 15 λεπτά με τον Κώστα Σκανδαλίδη και είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μάρκο Μπόλαρη.

This entry was posted on Κυριακή, 4 Νοεμβρίου, 2012 at 10:04 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply