Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σκάνδαλο στην Ελληνική showbiz με μοντέλα και τηλεπερσόνες

3 Νοεμβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Σκάνδαλο στην Ελληνική showbiz με μοντέλα και τηλεπερσόνεςΕιδικευμένοι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τον τελευταίο μήνα έχουν πληροφορίες για hi-tech μαστροπούς οι οποίοι σπρώχνουν στα κρεβάτια εύπορων Ευρωπαίων που διαθέτουν κωδικούς συγκεκριμένου site γνωστές Ελληνίδες.

Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα σε ευρωπαϊκή ιστοσελίδα γνωριμιών ένα εικονίδιο το οποίο παρέπεμπε σε καυτό περιεχόμενο. Για να μπει κάποιος σε αυτήν την σελίδα θα πρέπει να γίνει μέλος πληρώνοντας ένα μεγάλο χρηματικό ποσό με πιστωτική κάρτα.

Εκεί οι αστυνομικοί εντόπισαν μοντέλα και τηλεπερσόνες που έναντι αδρής αμοιβής προσφέρουν το κορμί τους.

Ο ενδιαφερόμενος μπορούσε άμεσα να επικοινωνήσει με το μοντέλο από την Ελλάδα και να έχει μια αρχική ηλεκτρονική συνομιλία μαζί του, πληρώνοντας εννοείται… Και αυτό γιατί η κοπέλα έπρεπε να δείξει τα προσόντα της για να πείσει τον πελάτη να έρθουν σε επαφή και τετ α τετ…

Στα χέρια των αστυνομικών είναι τέσσερα συγκεκριμένα ταξίδια που πραγματοποίησαν μοντέλα από την Ελλάδα. Τα δύο μάλιστα έγιναν στο Μονακό.

Τα μοντέλα βέβαια εκτός από το εξωτερικό προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και εντός συνόρων….

Espresso

This entry was posted on Σάββατο, 3 Νοεμβρίου, 2012 at 23:50 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply