Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις για την οδική ασφάλεια

Νοεμβρίου 3rd, 2012 by Χρήστος Μίμης

Η φωτογραφία σοκάρει- Ειδικά όταν πρόκειται για φωτογραφία από θύμα τροχαίου

Μετά από ατύχημα που είχε και λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή, ο Ροδίτης Γιάννης Τσαντάκης έδωσε φωτογραφία του στην Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α. Ρόδου, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην καμπάνια αφύπνισης των πολιτών για την οδική ασφάλεια.

“Δεν έτρεχε. Ήταν απλά λίγο αφηρημένος. Αλλά και αφηρημένος να μην ήταν δεν θα μπορούσε να αντιμετωπίσει το φορτηγό που βγήκε από το Stop και τον χτύπησε” εξηγεί στο NEWS 247 η γενική γραμματέας της Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α. Ρόδου Τζίνα Δαβιλά.

Ο Γιάννης, όπως σημειώνει, στάθηκε πολύ τυχερός, καθώς δεν φορούσε κράνος.

Χρειάστηκε ράμματα στο βλέφαρο και πλαστική επέμβαση, ενώ είχε κάποιες εκδορές στο πρόσωπο και σοβαρό πρόβλημα στο χέρι που χρειάστηκε να μεταφερθεί στην Αθήνα για να γίνει επέμβαση.

Αυτό που προβλημάτισε την Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α. Ρόδου ήταν η αντίδραση ορισμένων πολιτών όταν επιχείρησαν να διανέμουν το υλικό της καμπάνιας.

“Κάποιοι οδηγοί δεν θέλησαν να σταματήσουν και ορισμένοι όταν έβλεπαν αυτές τις φωτογραφίες μας τις έδιναν πίσω. Επειδή στην προσπάθειά μας αυτή υπήρχε και η αρωγή της Τροχαίας, όταν έβλεπαν τους αστυνομικούς πάγωναν λίγο.

Μου έκανε μεγάλη εντύπωση ότι οι τουρίστες έπαιρναν το υλικό, κοιτούσαν προσεκτικά και μας ευχαριστούσαν, κάτι που σημαίνει ότι στην Ελλάδα έχουμε τρομερά προβλήματα σε ό,τι αφορά την παιδεία μας για την οδική ασφάλεια”, επισημαίνει η Τζίνα Δαβιλά

Αυτή η αντιμετώπιση έρχεται σε μία περίοδο που η Ελλάδα κατέχει τη θλιβερή πρωτιά σε θανάτους από τροχαία δυστυχήματα στην Ευρώπη και ιδίως στους νέους 18-24 ετών…


Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α.: Μια εικόνα χίλιες λέξεις για την… από News247

This entry was posted on Σάββατο, Νοεμβρίου 3rd, 2012 at 00:50 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply