Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μήνυση κατά του βουλευτή Κασσή για εισβολή στη ΔΩΔΩΝΗ

Νοεμβρίου 3rd, 2012 by Χρήστος Μίμης

Μήνυση κατά του βουλευτή Κασσή για εισβολή στη ΔΩΔΩΝΗΓια εισβολή στην επιχείρηση Δωδώνη μαζί με αγροτοσυνδικαλιστές κατηγορείται ο μέχρι πρότινος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μ. Κασσής!

Μετά από μήνυση της επιχείρησης δύο αγροτοσυνδικαλιστές συνελήφθησαν και βρίσκονται τώρα σε αστυνομικό τμήμα των Ιωαννίνων, κατηγορούμενοι για εξύβριση και απειλή.

Ωστόσο ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Μ. Κασσής δεν συνελήφθη λόγω της βουλευτικής του ιδιότητας, αλλά αναμένεται να κατατεθεί αίτημα άρσης της ασυλίας του στη Βουλή.

Διώξεις επίσης θα ασκηθούν και σε άλλους αγροτοσυνδικαλιστές, για παρεμπόδιση της λειτουργίας της επιχείρησης.

Ο κ. Κασσής μίλησε στην εκπομπή του Ν. Ευαγγελάτου στον Σκάι και ισχυρίσθηκε ότι παρευρισκόταν στην εκδήλωση διαμαρτυρίας για συμπαράσταση και ότι ο ίδιος πέρασε στο εσωτερικό της επιχείρησης αφού ήδη είχαν ρίξει μέρος της περίφραξης οι διαμαρτυρόμενοι συνεταιριστές. Υπενθυμίζεται ότι στην επεισοδιακή συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ την Τρίτη ο βουλευτής Ιωαννίνων είχε αποκαλέσει την “Δωδώνη” σαν… “Ακρόπολη της Ηπείρου”, αντιδρώντας στην ιδιωτικοποίησή της …

www.madata.gr

This entry was posted on Σάββατο, Νοεμβρίου 3rd, 2012 at 15:42 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply