Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

7.600 ευρώ οι καθαρές μηνιαίες αποδοχές του κ. Γ. Προβόπουλου

Νοέμβριος 2nd, 2012 by Χρήστος Μίμης

Ο κ. Ι. Στουρνάρας έδωσε τα στοιχεία για τις απολαβές της διοίκησης της ΤτΕ

7.600 ευρώ οι καθαρές μηνιαίες αποδοχές του κ. Γ. ΠροβόπουλουΤα στοιχεία με τις καθαρές μηνιαίες αποδοχές του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, των υποδιοικητών και των τριών μελών του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής, απέστειλε στην Βουλή ο υπουργός Οικονομικών κ. Ι. Στουρνάρας στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου. Συγκεκριμένα:

Ο διοικητής κ. Γ. Προβόπουλος λαμβάνει 7.615 ευρώ μηνιαίως

Η υποδιοικητής κ. Ελένη Δενδρινού – Λουρή λαμβάνει 8.148 ευρώ (είναι μεγαλύτερη η αμοιβή της επειδή δεν καταβάλλει εισφορές υπέρ των ασφαλιστικών ταμείων της ΤτΕ λόγω ασφάλισης σε άλλον φορέα)

Ο υποδιοικητής κ. Ι. Παπαδάκης λαμβάνει 7.373 ευρώ

Όσον αφορά τα μέλη του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής:

Ο κ. Χ. Σταματόπουλος λαμβάνει 4.596 ευρώ

Ο κ. Γ. Οικονόμου 5.944 ευρώ και

Ο κ. Ηλ. Πλασκοβίτης 6.765 ευρώ

Τέλος, διευκρινίζεται ότι τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου της Τράπεζας δεν λαμβάνουν αμοιβή για την συμμετοχή τους στο Γενικό Συμβούλιο, αλλά μηνιαία αποζημίωση η οποία από το 2002 είναι 250 ευρώ μετά την αφαίρεση του φόρου.

Σταυρόπουλος Λάμπρος

This entry was posted on Παρασκευή, Νοέμβριος 2nd, 2012 at 10:47 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply