Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συναίνεση φορέων για την σήραγγα της Κλεισούρας (Photos και Video)

Νοέμβριος 2nd, 2012 by Χρήστος Μίμης

http://4.bp.blogspot.com/-UjcnIommylg/UJPMNbv-MGI/AAAAAAABDhE/HNTtTwTskrc/s1600/DSC_2976.jpgΜετά τη συνάντηση που έγινε στα Γρεβενά και τη συζήτηση για τον δρόμο Γρεβενά – Βασιλίτσα, ακολούθησε κι άλλη συνάντηση αυτή τη φορά για τη Σήραγγα της Κλεισούρας:

Στο επίκεντρο ενημερωτικής συνάντησης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητηρίου ( 2ος όροφος], κτίριο ΖΕΠ στην Κοζάνη, με πρωτοβουλία του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Παναγιώτη Πλακεντά, υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Δακή, βρέθηκε η πορεία του έργου της Σήραγγας Κλεισούρας.

http://1.bp.blogspot.com/-Ze1yRuaqy9A/UJPMDMPL8hI/AAAAAAABDgk/Zwde6F-HKPs/s1600/DSC_2952.jpg

Όπως σημείωσε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Παναγιώτης Πλακεντάς, η συγκεκριμένη συνάντηση έδωσε τη δυνατότητα για την παρουσίαση των στοιχείων εκείνων που ενισχύουν την ανάγκη κατασκευής της σήραγγας, ενώ παράδωσε στους εμπλεκόμενους φορείς, που συμμετείχαν στη συνάντηση τον πλήρη φάκελο με την μελέτη, ώστε μέχρι τέλος Νοεμβρίου να υπάρξουν αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων υπέρ της ένταξης του έργου.

http://4.bp.blogspot.com/-KI5LsILccPU/UJPMFQ5z43I/AAAAAAABDgs/bLerhfzRELk/s1600/DSC_2957.jpg

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, αναφέρθηκε στη σημαντικότητα του έργου που αποτελεί προτεραιότητα και προτεινόμενο στα έργα σημαία, μαζί με τον δρόμο Φλώρινα – Πισοδέρι και Γρεβενά – Βασιλίτσα για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Βούλησή μας συνέχισε ο Περιφερειάρχης είναι να εξαντληθεί κάθε περιθώριο πίεσης ώστε να γίνει πράξη το όραμα των Δυτικομακεδόνων για την οδική συνένωση των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων, Καστοριάς, Φλώρινας,Κοζάνης που θα βοηθήσει στην άρση οικονομικών, κοινωνικών και τουριστικών εμποδίων, που σήμερα υπάρχουν.

http://3.bp.blogspot.com/-EiFlZ5TESnA/UJPMHyK7LZI/AAAAAAABDg0/tJ8K6S1bvSI/s1600/DSC_2962.jpg

Κοινή ωστόσο ήταν η εκτίμηση ότι υπάρχει συναίνεση για να προχωρήσει το έργο στο στάδιο της δημοπράτησης ενώ ενισχύει και τις προσπάθειες του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Δακή, να βάλει επιτακτικά το αίτημα στους αρμόδιους Φορείς.

http://4.bp.blogspot.com/-UjcnIommylg/UJPMNbv-MGI/AAAAAAABDhE/HNTtTwTskrc/s1600/DSC_2976.jpg
Δείτε:

This entry was posted on Παρασκευή, Νοέμβριος 2nd, 2012 at 16:01 and is filed under ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply