Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Νέο ρεκόρ Κωνσταντοπούλου: Μιλούσε 82 λεπτά!

Νοεμβρίου 2nd, 2012 by Χρήστος Μίμης

Κατά την ακρόαση του Γ. Στουρνάρα στη Βουλή

http://img.protothema.gr/FB2A086C7A2443A5DBE5C29EEDCF8D6E.jpgΑπίστευτες σκηνές εξελίσσονται στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ενώπιον του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με την κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου να έχει καταφέρει για ακόμα μια φορά να τινάξει την συνεδρίαση στον αέρα .

Η βουλευτής  υπέβαλλε ερωτήσεις επί 82 λεπτά με αποτέλεσμα να εξοργιστούν οι κ.κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης και Θανάσης Μπούρας που απείλησαν τον πρόεδρο Τάσο Νεράντζη με πρόταση μομφής.

Μάλιστα ο κ. Κεφαλογιάννης κινήθηκε προς την έδρα και είπε στον πρόεδρο «δεν μπορείς να κάνεις την δουλειά σου. Σήκω να την κάνει κάποιος άλλος. Εσύ είσαι το πρόβλημα. Κλείσε το μικρόφωνο της κυρίας Κωνσταντοπούλου τώρα! αυτό είναι δημοκρατία και όχι να μιλάει εις βάρος των υπολοίπων». Την ίδια ώρα ο κ. Μπούρας έδειχνε στον κ. Νεράντζη τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να κλείνει τον ήχο των μικροφώνων με αποτέλεσμα κάθε φορά που επιχειρούσε να μιλήσει η βουλευτής να της κόβει τον ήχο.

Νωρίτερα είχει προηγηθεί ο εξής διάλογος:

-Κωνσταντοπούλου: Κύριε πρόεδρε επιβάλετε την τάξη ενοχλούμαι (σ.σ. μιλούσαν βουλευτές την ώρα που υπέβαλλε ερωτήσεις)

-Νεράντζης:  Δεν είναι οι μόνες οχλήσεις

-Κωνσταντοπούλου: Συμφωνώ. Για πρώτη φορά συμφωνώ. Έχετε δίκαιο

-Νεράντζης: Ε τότε μάλλον έχω άδικο. Κατι λάθος έκανα για να συμφωνήσετε μαζί μου. Σας παρακαλώ έχετε ξεπεράσει κάθε προηγούμενο συντομεύετε.

-Κωνσταντοπούλου: Δεν θα απαντήσω στον πρόεδρο και την αήθη συμπεριφορά του. Η οικογένειά μου μου έμαθε άλλους τρόπους.

-Νεράντζης: Αφήστε τώρα την οικογένειά σας. Προχωρήστε… τελειώνετε … Κανονικά θα έρεπε να σας πάρω τον λόγο-
Κωνσταντοπούλου: Είστε γενναιόδωρος

-Νεράντζης: και φιλεύσπλαχνος με αυτά που κάνετε. Μιλάτε για αγωγή που πήρατε από την οικογένειά σας αλλά η αγωγή φαίνεται εδώ. Δεν βλέπετε ότι τους έχετε εξοργίσει όλους. Δεν έχετε καταλάβει ότι όπου και αν πάτε εξοργίζετε τον κόσμο. Επιτέλους

-Μανώλης Κεφαλογιάννης «πρόεδρε εσείς έχετε την ευθύνη δεν μπορείτε να περιφρουρήσετε την επιτροπή θα καταθέσουμε πρόταση μομφής».

Η κυρία Κωνσταντοπούλου επενέβη και του απάντησε «αυτό σας πειράζει όχι ο κόσμος που πεινάει.
Κεφαλογιάννης «αφήστε τα αυτά εσείς που μεγαλώσατε στα πούπουλα. Από πολιτική οικογένεια είστε και εσείς»

Χρήστος Μπόκας

This entry was posted on Παρασκευή, Νοεμβρίου 2nd, 2012 at 14:31 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply