Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η Σούπερ Λίγκα υπέρ της Nova

Νοέμβριος 2nd, 2012 by Χρήστος Μίμης

Δεν αναγνωρίζει δικαίωμα σε άλλα κανάλια να προβάλουν στιγμιότυπα

Η Σούπερ Λίγκα υπέρ της NovaΣτο πλευρό του βασικού χρηματοδότη της στάθηκε το διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας. Στη διαμάχη του συνδρομητικού καναλιού της Nova που έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης αγώνων, με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ για το θέμα των στιγμιοτύπων και των επίμαχων φάσεων, η Σούπερ Λίγκα επανέλαβε την πάγια θέση της. Θέση που επιβεβαιώνεται άλλωστε και απ’ το γεγονός ότι στις δικαστικές αίθουσες όπου εκδικάζεται η υπόθεση, ο συνεταιρισμός παρίσταται ως μάρτυρας υπέρ των θέσεων του συνδρομητικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:

“Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:

1/ Μέχρι τις 15/11/2012 θα υποβληθούν συγκεκριμένες προτάσεις από τις ΠΑΕ-Μέλη για τις αδειοδοτήσεις, προκειμένου να διατυπωθεί η τελική εισήγηση της Super League προς την ΕΠΟ.

2/ Η Super League επιθυμεί την απαρέγκλιτη τήρηση της συμφωνίας με την FORTHNET/NOVA, περιλαμβανομένου του αποκλειστικού χαρακτήρα των στιγμιοτύπων των αγώνων της Super League.

3/ Αποφασίστηκε η οικονομική ενίσχυση των ΠΑΕ που υποβιβάστηκαν κατά την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 (ΠΑΕ Εργοτέλης, ΠΑΕ Παναιτωλικός, ΠΑΕ Δόξα Δράμας) με 150.000 ευρώ ανά ΠΑΕ.”

This entry was posted on Παρασκευή, Νοέμβριος 2nd, 2012 at 21:32 and is filed under Super League, ΑΘΛΗΤΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply