Δύο νέες αυτοκτονίες, με «πρωταγωνιστές» έναν 27χρονο και έναν 42χρονο έμπορο, συγκλονίζουν από χθες το πρωί τις κοινωνίες της Πάτρας και της Λαμίας.

Η αυτοκτονία του νεαρού Πατρινού έγινε γνωστή αργά το βράδυ της Δευτέρας. Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 27χρονος, που σπούδαζε στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών στην Πάτρα, διέμενε με τη μητέρα και τον πατέρα του – ο οποίος είναι γνωστός μηχανικός στην τοπική κοινωνία και εργάζεται στην Αποκεντρωμένη Περιφέρεια. Το βράδυ της Δευτέρας, οι γονείς του έφυγαν από το σπίτι τους, που βρίσκεται στην κοντά στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Ρίο. Οταν μία ώρα αργότερα επέστρεψαν στην κατοικία τους, ήρθαν αντιμέτωποι με το συνταρακτικό θέαμα. Πρώτος ο πατέρας, αναζητώντας τον γιο του, κατέβηκε στο υπόγειο και εκεί είδε το παιδί του κρεμασμένο με σχοινί από ένα μεγάλο δοκάρι.

Οπως μάλιστα έγινε γνωστό, ο 27χρονος εκείνη τη στιγμή δεν είχε ακόμη ξεψυχήσει… Οι γονείς ειδοποίησαν άμεσα το ΕΚΑΒ και σύντομα στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο. Την ώρα, ωστόσο, που έφτανε στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ότι είχε ήδη εκπνεύσει. Ο αυτόχειρας είχε μια αδελφή και έναν αδελφό, ο οποίος ζει στη Σουηδία. Καθώς στον χώρο δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα, τα αίτια που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία ερευνώνται.

Στο μεταξύ, στη Λαμία ένας 42χρονος έμπορος βρέθηκε νεκρός από τη σύζυγό του. Είχε κρεμαστεί από την ταράτσα της πολυκατοικίας όπου διέμεναν με μια αυτοσχέδια αγχόνη που έφτιαξε ξηλώνοντας την τέντα! Ο αυτόχειρας ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών και διατηρούσε κατάστημα με παιδικά παπούτσια στο κέντρο της Λαμίας. Αγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα κίνητρα της αυτοκτονίας. Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία.

Κώστας Καντούνης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.