Έκλεισαν τα σύνορα στα τελωνεία ΝίκηςΣε κινητοποιήσεις έχουν προχωρήσει από το πρωί οι κάτοικοι της Φλώρινας, οι οποίοι στις 11 έκλεισαν τα σύνορα στον τελωνειακό σταθμό της Νίκης, διαμαρτυρόμενοι για την ακριβή τιμή στην οποία διατίθεται το πετρέλαιο θέρμανσης.

Στα σύνορα βρίσκονται μέλη του σωματείου βενζινοπωλών και της συντονιστικής επιτροπής αγώνα που γνωστοποίησαν ότι ανά μία ώρα θα επιτρέπουν για λίγα λεπτά τη διέλευση των οχημάτων καθώς, όπως επισημαίνουν, η κινητοποίηση είναι συμβολική και δεν έχει στόχο να δημιουργήσει προβλήματα στο κοινό, αλλά να μεταφέρει το μήνυμα της τοπικής κοινωνίας στην κεντρική εξουσία.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φλώρινας Σάββα Σαπαλίδη, η κινητοποίηση αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Την ίδια στιγμή κατέβηκε ο διακόπτης λειτουργίας του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού της ΔΕΗ στη Μελίτη, έκλεισαν υπηρεσίες και καταστήματα στη Φλώρινα και χιλιάδες κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της πόλης.

www.newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.