Τη Δευτέρα (29-10) το απόγευμα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης συνέλαβαν δύο 70χρονους, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός 34χρονου.

Συγκεκριμένα, οι τρεις άνδρες επέβαιναν σε ΙΧΕ αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ενός εκ των 70χρονων και κινούνταν προς χωριό της Κοζάνης, όταν ξαφνικά στάθμευσαν το όχημα σε ερημική τοποθεσία και ο ένας από αυτούς, ακινητοποίησε με τα χέρια του τον 34χρονο,και ο άλλος χρησιμοποιώντας μαχαίρι, κατάφερε πολλαπλά τραύματα στο πίσω μέρος της κεφαλής του παθόντα.

Ο ένας εκ των 70χρονων, αντιλαμβανόμενος τη σοβαρότητα της κατάστασης, τον μετέφερε με το αυτοκίνητό του στο Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης, απ’ όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο και οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης.

Εντός των ορίων του αυτοφώρου συνελήφθησαν και οι δύο οι φερόμενοι ως δράστες, οι οποίοι με τη σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Ληστεία σε βάρος οδηγού στην Εγνατία Οδό

Την Δευτέρα (29-10) το βράδυ κοντά στα διόδια Πολυμύλου, πέντε άγνωστοι άνδρες διέπραξαν ληστεία σε βάρος ενός 50χρονου.

Συγκεκριμένα, αφού ο 50χρονος είχε σταθμεύσει το Ι.Χ.Φ. που οδηγούσε στην άκρη του οδοστρώματος, δέχθηκε επίθεση από πέντε άγνωστα άτομα, τα οποία τον έριξαν στο οδόστρωμα τον χτυπήσαν με τα πόδια και τα χέρια τους σε όλο του το σώμα και του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των διακοσίων εξήντα (260) Ευρώ, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης.

Παρακαλείται όποιος αντιλήφθηκε οτιδήποτε σχετικό με το συμβάν να επικοινωνήσει (έστω και ανώνυμα) με τα εξής τηλέφωνα:
• 100
• 2461054430

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.