Βροχές και καταιγίδες από σήμερα Σάββατο

http://p-nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/D92984626C8441EEE888306ABE7B040D.jpgΕπιδείνωση του καιρού αναμένεται από σήμερα, αρχικά στα δυτικά της χώρας, με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους έντονες βροχές και καταιγίδες, καθώς και τους ενισχυμένους νότιους ανέμους, έντασης 8 και τοπικά 9 Μποφόρ στα πελάγη.

Η ΕΜΥ προβλέπει ισχυρές βροχές και καταιγίδες αρχικά στο βόρειο Ιόνιο, σταδιακά στην Ηπειρο και τη Δυτική Στερεά Ελλάδα, πρόσκαιρα στο νότιο Ιόνιο και τη δυτική Πελοπόννησο και τις βραδινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Την Κυριακή ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται αρχικά στο βόριο Ιόνιο, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά, την ανατολική Μακεδονία και Θράκη και βαθμιαία στην υπόλοιπη Μακεδονία, τη Δυτική και Βόρεια Θεσσαλία και την Κεντρική Στερεά Ελλάδα.

Υφεση των καιρικών φαινομένων αναμένεται από το απόγευμα της Δευτέρας στις περισσότερες δυτικές και βόρειες περιοχές, ενώ θα εξασθενήσουν και οι άνεμοι. Εντούτοις, ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, που θα εξασθενήσουν σταδιακά από την Τρίτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.