Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τα Γρεβενά απέδειξαν ότι ΜΠΟΡΟΥΝ και στην ΥΓΕΙΑ…(Fotos)

27 Οκτωβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

http://1.bp.blogspot.com/-EcAuQV4vsck/UIvao5hQefI/AAAAAAABBQ8/Au4VUh0xl0o/s1600/PA272781.JPGΜπορεί το θερμόμετρο να ήταν στους 9 βαθμούς, μπορεί η βροχή να έπεφτε από νωρίς στην πόλη,  αλλά τίποτα από αυτά δεν στάθηκε εμπόδιο στους δεκάδες εθελοντές να φέρουν φάρμακα  στο προσκλητήριο του Star-Fm του ΣΚΑΪ και του Δήμου, στο πλαίσιο της δράσης «Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία» .

http://4.bp.blogspot.com/-4kzcTC35QkM/UIvacV-zQ6I/AAAAAAABBP0/r7xmiFkm6GQ/s1600/PA272762.JPG

Το πρωί του Σαββάτου (27.10), στην πλατεία της λαχαναγοράς  στα Γρεβενά, συγκεντρώθηκαν φάρμακα και υγειονομικό υλικό για να δοθούν  στο (πρώην) τμήμα της  Κοινωνικής Πρόνοιας και από εκεί σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

http://3.bp.blogspot.com/-j_bsU5_xrBk/UIvajt4vVXI/AAAAAAABBQc/DvC6xzUw6U4/s1600/PA272775.JPG

Από νωρίς, ο Φαρμακοποιός Ηλίας Ζηκόπουλος (μέλος του ΔΣ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Γρεβενών) ήλεγχε και αρχειοθετούσε τα φάρμακα που έφταναν από τους εθελοντές.

http://1.bp.blogspot.com/-e6-H2uQXpMo/UIvakxwRoJI/AAAAAAABBQk/_Rg9cIw6_SE/s1600/PA272776.JPG

Στην «υποδοχή» προστέθηκαν: ο Ιατρός Χρήστος Βουτσάς (του Ιατρικού Συλλόγου  και του ΔΣ του Τμήματος Γρεβενών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού), ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Γρεβενών Σωκράτης Κουρέλας , ο Φαρμακοποιός Λουκάς Ζιάκας, η Ιατρός Αφροδίτη Αβδελίδου, η Αντιδήμαρχος Κατερίνα Πέτρου και ο Δημοτικός Σύμβουλος Βάιος Κόραβος (Αντιπρόεδρος  της ΔΕΚΕΓ και Πρόεδρος του Φορέα του Χιονοδρομικού Κέντρου της Βασιλίτσας). Ο υπογράφων  εκπροσώπησε και τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Γρεβενών «Δώρο Ζωής» .

http://2.bp.blogspot.com/-JN6BEfzRaPU/UIvafpnuDUI/AAAAAAABBQE/lX-BsZZJWng/s1600/PA272767.JPG
Τα παιδιά, με τη σωστή διαπαιδαγώγηση γίνονται οι καλύτεροι εθελοντές

http://1.bp.blogspot.com/-aQhGXKPEGOI/UIvaiQTpbkI/AAAAAAABBQU/YltD7uktzuc/s1600/PA272771.JPG
Άνθρωποι κάθε ηλικίας έδωσαν το “παρόν”

Σε χρόνο ρεκόρ, (λιγότερο από 3 ώρες, από τις 9:15πμ – 12:00μ),  συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 150 διαφορετικά σκευάσματα  που θα παραδοθούν τη Δευτέρα από την Διευθύντρια της «Κοινωνικής Πρόνοιας» Γεύση Σαρουσαββίδου, στο Φαρμακείο του Νοσοκομείου Γρεβενών, προς ανακούφιση  συμπολιτών μας που τα έχουν ανάγκη.

http://2.bp.blogspot.com/-V5mr4SylXAQ/UIvasFzHR2I/AAAAAAABBRM/oWM5wJdsMUc/s1600/PA272784.JPG

ΥΓ 1: Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπολίτες μου,  που απέδειξαν ότι πάνω απ΄όλα είμαστε άνθρωποι και όχι αριθμοί, που δυστυχώς τον τελευταίο καιρό, κάποιοι θέλουν να μας κάνουν να πιστεύουμε ότι είμαστε.

ΥΓ2: Μετά από την συγκεκριμένη «αποστολή» που κρίνεται απ όλους άκρως επιτυχημένη,  μπαίνει η ιδέα της δημιουργίας  ενός «Κοινωνικού Φαρμακείου».  Κάτι που θα πρέπει οι αρμόδιοι να το δούνε πολύ θετικά, αφού οι δύσκολοι καιροί το απαιτούν…

YΓ3: Ευχαριστώ τα τοπικά site:  του Δήμου Γρεβενών, το Grevenain.gr και τον ΑΕΤΟ, που δημοσίευσαν την είδηση για κοινωνική προσφορά στα Γρεβενά.

ΥΓ4: “Έλαμψαν”  δια της απουσίας τους όλοι οι υπόλοιποι που διατηρούν site και blog, αυτή την μεγάλη φιλανθρωπική μέρα. Αγαπητοί φίλοι(sic), δημοσιογραφία δεν είναι μόνο η αναδημοσίευση δελτίων τύπου, ή σχόλια για άλλους!!!  Ο καθένας μας κρίνεται από την κοινωνική προσφορά του. Ουδέν άλλο σχόλιο.

This entry was posted on Σάββατο, 27 Οκτωβρίου, 2012 at 20:09 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

2 Σχόλια about “Τα Γρεβενά απέδειξαν ότι ΜΠΟΡΟΥΝ και στην ΥΓΕΙΑ…(Fotos)”

  1. Αλικος said:

    150 κουτιά μαζευτηκαν για ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. Σίγουρα θεωρείται επιτυχια. Μαλλον όμως εσύ δεν ελαμψες με την παρουσία σοι

  2. Χρήστος Μίμης said:

    Ο κόσμος απέδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από κρίση και κακό καιρό και ανταποκρίθηκε. Αλίκο, δεν κατάλαβα το: Μαλλον όμως εσύ δεν ελαμψες με την παρουσία σοι
    Θέλεις να πεις κάτι;

Leave a Reply