Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μήνυμα του Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

27 Οκτωβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 φέρνει στη μνήμη όλων μας τις πιο λαμπρές σελίδες της σύγχρονης ιστορίας της χώρας μας.

Σελίδες γραμμένες από την αυτοθυσία των επώνυμων και ανώνυμων ηρώων που συνέβαλαν στη δική μας ελευθερία, στέλνοντας ταυτόχρονα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι η ομοψυχία, η θέληση και ο κοινός αγώνας μπορούν να αποδώσουν καρπούς.

Η 28η Οκτωβρίου για εμάς τους νεώτερους Έλληνες, είναι ημέρα γιορτής και υπερηφάνειας αλλά και ημέρα ευγνωμοσύνης για όλους αυτούς που δημιούργησαν την εποποιία του 1940 και απέδειξαν τη δύναμη της Ελληνικής ψυχής.

Καλούμαστε σήμερα, που η χώρα μας περνάει δύσκολες στιγμές, να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το μήνυμα του μεγάλου «ΟΧΙ», «ότι εμείς οι Έλληνες ενωμένοι μπορούμε να νικήσουμε κάθε δυσκολία και να χαρίσουμε στα παιδιά μας μια νέα Ελλάδα ελπίδας και προοπτικής για το μέλλον τους».

Χρόνια Πολλά.

Δημοσθένης Κουπτσίδης

Δήμαρχος Γρεβενών

This entry was posted on Σάββατο, 27 Οκτωβρίου, 2012 at 19:18 and is filed under ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply