Οι ημέρες περνούν η μία μετά την άλλη όμως…

http://img.protothema.gr/EC96085F496341F640DBBC8629EE223E.jpgΟι ημέρες περνούν η μία μετά την άλλη όμως στην ΑΕΚ δεν βλέπουν σημάδια από τους επίδοξους επενδυτές, Δημήτρη Βιντιάδη και Κιθ Χάρις.

Ειδικότερα, δεν έχουν ενημερώσει ακόμα για τις επόμενες κινήσεις τους και ο χρόνος έχει αρχίσει να εξαντλείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Έλληνας εφοπλιστής θέλει να πάει πρώτα στην Εφορία να ρωτήσει για τα χρέη κι έπειτα να δώσει σήμα για την έναρξη ελέγχου, προκειμένου αυτός να ολοκληρωθεί σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

Βέβαια κάποιοι αναρωτιούνται γιατί η διασταύρωση στοιχείων με την Εφορία δεν έγινε κάποια στιγμή από τις 02/10 -οπότε η ΠΑΕ έστειλε τα τελευταία οικονομικά στοιχεία στο Λονδίνο. Επίσης, αναρωτιούνται στην ΑΕΚ χωρίς να έχουν την απάντηση γιατί δεν άρχισε νωρίτερα ο έλεγχος έτσι ώστε ακόμα κι αν διαρκούσε λίγο περισσότερο, πάλι να τελείωνε εγκαίρως.

Η οφειλή της ΑΕΚ προς την Εφορία ξεπερνά για λίγο τα 18 εκατ. ευρώ. Τα περίπου 13,5 εκατ. ευρώ αντιστοιχούν στις εκτός άρθρου 44 υποχρεώσεις και τα άλλα 3,7 εκατ. ευρώ αφορούν τις τρεις τελευταίες δόσεις του άρθρου 44.

Στο μεταξύ τον διευθυντή της ΦΑΕ Αθηνών θα επισκεφθεί ο Ανδρέας Δημητρέλος για να σφραγίσει τα εισιτήρια του αγώνα με τον Πλατανιά. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα πάει εγκαίρως στην Εφορία, ούτως ώστε αν ο έφορος του ζητήσει λεφτά για να θεωρήσει τα εισιτήρια να έχει χρόνο να τα συγκεντρώσει. Στην ΑΕΚ, πάντως, ευελπιστούν πως από τη στιγμή που έχουν ήδη καταβάλει ένα ποσό για τη νέα δόση του άρθρου 44, η ΦΑΕ δεν θα τους ζητήσει ένα έξτρα ποσό.

Μηνάς Τσαμόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.