Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε “Γρεβενιώτης”

Eτοιμάζονται για το… τέλος του κόσμου

Οκτώβριος 21st, 2012 by Χρήστος Μίμης

http://www.newsbeast.gr/files/temp/55384B0D52E1D5C034DCB734E2863AED.jpgΜία επιχείρηση με είδη… επιβίωσης που εδρεύει στη Florida κατασκευάζει καταφύγια αξίας 60.000 δολαρίων, τα οποία, σύμφωνα με την επιχείρηση, θα αξιοποιηθούν όταν έρθει μια μεγάλη φυσική καταστροφή.

Φανερά επηρεασμένοι από ταινίες του Χόλιγουντ, όπως το «2012», οι κατασκευαστές των συγκεκριμένων καταφυγίων παρέχουν ένα πολυτελές κατάλυμα για όσους έχουν να δώσουν 60.000 δολάρια για να το αποκτήσουν.

Οι αγοραστές των καταφυγίων, τα οποία βρίσκονται μέσα σε μεταλλικούς σωλήνες, μπορούν να τα τοποθετήσουν 6 μέτρα κάτω από το έδαφος.

Όταν λοιπόν έρθει η καταστροφή του κόσμου, οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να χαλαρώσουν με ασφάλεια και άνεση στους σωλήνες τους, οι οποίοι διαθέτουν flat screen τηλεοράσεις και CCTV για να βλέπουν οι κάτοικοι τι γίνεται εκτός του σωλήνα. Πάντως, μεγάλο μειονέκτημα των κατασκευών της Atlas είναι ότι οι σωλήνες δεν διαθέτουν ντουζιέρα.

Οι σωλήνες που έχουν μήκος 10 μέτρα και πλάτος 3 μέτρα έχουν κατασκευαστεί για να είναι πλήρως λειτουργικοί ακόμα και 6 μέτρα κάτω από το έδαφος. Είσοδοι υπάρχουν και από τις δύο μεριές του σωλήνα, ενώ το συγκεκριμένο σχέδιο, σύμφωνα με την επιχείρηση, θα επιτρέπει στους κατοίκους που έχουν και γείτονες, να πηδούν από το ένα καταφύγιο στο άλλο!

www.newsbeast.gr

This entry was posted on Κυριακή, Οκτώβριος 21st, 2012 at 00:02 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply