Μία αμφισβητούμενη φάση, που μετέτρεψε σε γκολ από τα 11 βήματα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, στο 76ο λεπτό και μία κεφαλιά-ψαράκι του Γιαννιώτα στο 89′, έκριναν την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Αρης που έγινε για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και έληξε ισόπαλη 1-1. Εξαιρετικά μέτριο ήταν το θέαμα που παρακολούθησαν οι λίγοι φίλαθλοι, που βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ.

Στο πρώτο 45λεπτο, Παναθηναϊκός και Αρης, φρόντισαν πρωτίστως να διαφυλάξουν το «μηδέν», ενώ παράλληλα οι όποιες επιθετικές ενέργειες, ήταν «χλιαρές» και χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή φάση και συγκεκριμένα στο 9′ μία κεφαλιά του Τοτσέ που έστειλε την μπάλα άουτ για τους «πράσινους» και δύο λεπτά αργότερα ο Αγκάνθο προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Καρνέζη χωρίς αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο μέρος, η κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο δεν άλλαξε σημαντικά. Απλά ο Παναθηναϊκός πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και αύξησε την πίεση προς τα καρέ του Αρη. Ομως σε καμμία περίπτωση οι «πράσινοι» δεν έγιναν απειλητικοί, καθώς οι αμυντικοί του Αρη, κρατούσαν μακριά από την εστία του Βελλίδη τους γηπεδούχους.

Ολα αυτά, μέχρι το 76ο λεπτό, όταν ο Τοτσέ με ατομική προσπάθεια, βρήκε μέσα στην περιοχή τον Σισοκό που διεκδίκησε την μπάλα με τον Παπαζαχαρία. σε μία φάση που είναι -τουλάχιστον- αμφισβητούμενη ο Καλογερόπουλος κατελόγισε την «εσχάτη των ποινών», απέβαλε τον κεντρικό αμυντικό του Αρη και έδωσε την ευκαιρία στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να ανοίξει το σκορ.

Κι ενώ άπαντες πίστευαν ότι ο Παναθηναϊκός θα έπαιρνε τους τρεις βαθμούς, στο 89ο λεπτό ο Παπαστεριανός σέντραρε από τα δεξιά και ο Γιαννιώτας ισοφάρισε με κεφαλιά-ψαράκι, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.


Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)

Κίτρινες: Σεϊταρίδης, Ψυχογιός, Βιτόλο, Κοέλιο, Αγκάνθο, Καζναφέρης

Κόκκινες: Παπαζαχαρίας

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλντο Φερέιρα): Καρνέζης, Πίντο, Βελάσκες, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Μαρίνος (46` Σισοκό), Βιτόλο, Ζέκα (69` Μαυρίας), Κουΐνσι, Χριστοδουλόπουλος, Τοτσέ (81` Φορναρόλι).

ΑΡΗΣ (Πασσιαλής, Μπουγιουκλής): Βελλίδης, Πουλίδο, Παπαζαχαρίας, Ψυχογιός, Μαργαρίτης, Κοέλιο (88` Σουνας), Παπαστεριανός, Καζναφέρης (66` Καπετάνος), Γιαννιώτας, Οικονομόπουλος (77` Γιαννίτσης), Αγκάνθο.

ΔΟΛ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.