Τρία στα τρία για τον Αστέρα στην Τρίπολη. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη, σε αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, επικράτησε 3-0 της Βέροιας, με το γήπεδο της Τρίπολης να παραμένει «απόρθητο» από την έναρξη της σεζόν.

Η Βέροια απείλησε σε δύο περιπτώσεις λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου, όμως ο Φούλοπ, έσωσε την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση. Στο 27′, ο Ούγγρος τερματοφύλακας είπε «όχι» στο τετ α τετ με τον Ιωάννου, ενώ σχεδόν τρία λεπτά αργότερα, απέκρουσε πρώτα με το πόδι και στη συνέχεια με το χέρι, το πλασέ με τακουνάκι του Καφέ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Ο «μόνιμος» σκόρερ εφέτος του Αστέρα, Εμάνουελ Περόνε, έκανε αυτό που ξέρει πολύ καλά πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Από κόρνερ και στη συνέχεια από ψηλοκρεμαστό γέμισμα στη μικρή περιοχή, ο Αργεντινός άσος σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους και με καρφωτή κεφαλιά παραβίασε για πρώτη φορά την εστία του Λόπεζ, ακριβώς με τη συμπλήρωση 50 λεπτών αγώνα.

Η Βέροια «άνοιξε» το παιχνίδι της προκειμένου να φτάσει η ισοφάριση, με αποτέλεσμα να αφήσει αφύλακτη την αμυνά της. Στο 67′ ο Ντε Μπλάσις με εξαιρετικό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα του Αστέρα, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Περόνε με ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 3-0.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπουρής, Φορμίκα, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Κουρμπέλης (46` Καλαντζής), Ουσέρο (78` Φραγκουλάκης), Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Περόνε, Μπακασέτας (38` Καρντάσιο).

ΒΕΡΟΙΑ (Καρύδας): Λόπεζ Τζόναθαν, Γεωργιάδης, Σάντος Μπεζέρα, Ορέστες, Κάλι, Καφές (73` Μενέντες), Καλογερής, Ιωάννου (63` Καλτσάς), Μπαργκάν, Ολαϊτάν, Κόστλι (81` Μπελόν).

 

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.