Τον άφησε με τις εντυπώσεις…

Τον άφησε με τις εντυπώσεις…Ο Πανιώνιος για 90 λεπτά ήταν η ομάδα που πίεζε, δημιουργούσε ευκαιρίες και προσπαθούσε να παίξει ποδόσφαιρο, ώστε και να πάρει τη νίκη, αλλά και να ευχαριστήσει τον κόσμο του.

Ο κυνισμός του ποδοσφαίρου, όμως, έκανε την εμφάνισή του στη Νέα Σμύρνη, καθώς η Κέρκυρα εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την μία ευκαιρία που δημιούργησε στην αντεπίθεση και πήρε τη νίκη 1-0 για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, αφήνοντας στους «κυανέρυθρους» τις εντυπώσεις από την καλή προσπάθεια που έκαναν.

Ο Πανιώνιος ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, ώστε να πετύχει κάποιο τέρμα. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε, με αποτέλεσμα να δεχτεί το γκολ από τον Καραλή στον 71’ και να υποστεί την πρώτη του εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα.

Στον αντίποδα η Κέρκυρα με εξαιρετική αμυντική τακτική και με παιχνίδι αντεπιθέσεων έμεινε πιστή στο πλάνο της καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, πήρε μία πολύ μεγάλη νίκη και συνέχισε την ανοδική πορεία της στο πρωτάθλημα.

Σε ένα κακό ποιοτικά πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος προσπάθησε να πιέσει και να πετύχει κάποιο τέρμα, χωρίς όμως να καταφέρει κάτι. Η Κέρκυρα είχε εξαιρετική αμυντική λειτουργία και έκλεισε τους διαδρόμους προς την εστία του Αναστασόπουλου, ενώ προσπάθησε να βγει και στην αντεπίθεση, κυρίως με τον Μπάρκογλου. Μία καλή φάση για κάθε ομάδα, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν με τον Μπάρκογλου στο 31ο λεπτό, και τους Νεοσμυρνιώτες με τον Σάμαρη στο 37’ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή που απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος μπήκε πάρα πολύ δυνατά και πίεσε για να φτάσει στην επίτευξη ενός τέρματος. Με τον Σάμαρη, τον Καμπάνταη, αλλά και τον Αυλωνίτη μετά από κόρνερ, έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ, χωρίς όμως, να τα καταφέρει. Στον αντίποδα η Κέρκυρα προσπάθησε να βγει στην αντεπίθεση και σε μία από αυτές άνοιξε το σκορ στο 71ο λεπτό με τον Καραλή να πλασάρει ψύχραιμα τον Περιστερίδη, μετά από κάθετη πάσα του Λεόν. Οι «κυανέρυθροι» προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, αλλά από τη μία Αναστασόπουλος και από την άλλη η αστοχία του Ρόβα στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, στέρησαν από τους γηπεδούχους την ευκαιρία να πάρουν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Πανιώνιος (Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Ρόβας, Σάμαρης, Μενδρινός (63’ Γουνδουλάκης,), Αραβίδης (67’ Ντούνης) , Κολοβός, Καμπάνταης

Στον πάγκο: Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Ανδράλας, Διαμαντάκος, , Ρόκας

Κέρκυρα (Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Βενέτης, Μπουκουβάλας, Τσουμάνης (59’ Αγρίτης), Καραλής, Ηλιάδης, Έντερ, Κοντοδήμος, Βασιλόγιαννης (59’ Λεόν) , Ζουμπουλάκης, Μπάρκογλου (81’ Σταμόγιαννος)

Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Κρητικός, Γκούμας, Διαμαντόπουλος

Άλκης Κακολύρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.