Από τις αρχές του 2013 θα δραστηριοποιείται μόνο στο Διαδίκτυο

Τίτλοι τέλους για το έντυπο «Newsweek»Το Newsweek, το εβδομαδιαίο περιοδικό που για δεκαετίες αποτελούσε μία από τις βασικές πηγές ενημέρωσης για το αγγλόφωνο κοινό όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, ανακοίνωσε ότι στο τέλος του χρόνου θα σταματήσει την κυκλοφορία του εντύπου και θα συνεχίσει πλέον να δραστηριοποιείται μόνο στο Διαδίκτυο.

Η διευθύντρια του περιοδικού Τίνα Μπράουν τονίζει σε ανακοίνωση που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα The Daily Beast που εδώ και αρκετό καιρό έχει συγχωνευθεί με το Newsweek αναφέρει ότι «στις αρχές του 2013 θα ολοκληρωθεί η πλήρης μετάβαση στην ψηφιακή μορφή για το Newsweek και ως εκ τούτου το τελευταίο έντυπο τεύχος θα κυκλοφορήσει στις 31 Δεκεμβρίου».

Η ψηφιακή έκδοση του περιοδικού θα έχει τίτλο Newsweek Global και θα λειτουργεί με συνδρομή.

Το περιοδικό κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1933 και σύντομα κατάφερε να γίνει ο ανταγωνιστής του Time με το οποίο για πολύ καιρό κρατούσαν τα σκήπτρα των πιο επιτυχημένων περιοδικών επικαιρότητας.

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.