Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του 25χρονου που απήχθη τον Αύγουστο

Πατέρας αστυνομικών κατηγορείται για απαγωγή - συνελήφθησαν 7 άτομαΗ υπόθεση της απαγωγής ενός 26χρονου ήρθε στο φως μόλις χθες, όταν συνελήφθησαν οι επτά απαγωγείς, ανάμεσά τους και ο «εγκέφαλος» του εγκλήματος!

Όλα ξεκίνησαν στις αρχές Αυγούστου, όταν ο 26χρονος γιος γυναίκας γιατρού έπεσε θύμα απαγωγής. Οι δράστες του «έκλεισαν» ραντεβού στο Αίγιο, καθώς ο νεαρός βρισκόταν με τη μητέρα του στο Διακοφτό για διακοπές. Όταν πήγε στο ραντεβού, απήγαγαν. Αμέσως επικοινώνησαν με την οικογένεια του θύματος, ζητώντας από τη μητέρα του λύτρα 620.000€ για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Για να της αποδείξουν πως εκείνοι κρατούσαν το γιο της, οι απαγωγείς της υπέδειξαν το σημείο στο Παλαιό Φάληρο όπου είχαν εγκαταλείψει το αυτοκίνητο του νεαρού. Συγγνενείς της, πήγαν στο σημείο που τους είπαν οι συγγενείς και το βρήκαν.

Φοβούμενη πως οι απαγωγείς θα έκαναν κακό στο γιο της, η μητέρα του 26χρονου δεν επικοινώνησε αμέσως με την αστυνομία. Όταν όμως, πέντε μέρες μετά την απαγωγή, χάθηκαν τα ίχνη του γιού της, τότε αποφάσισε να απευθυνθεί στην Αστυνομία. Έως τότε, οι απαγωγείς τον άφηναν να μιλά μαζί της, για να την πείσει να δώσει τα χρήματα.

Έτσι, 10 μέρες μετά την απαγωγή, η μητέρα ζήτησε βοήθεια από τις αρχές. Όμως οι έρευνες δεν έφεραν αποτέλεσμα.

Στις αρχές Οκτωβρίου, με την ίδια μέθοδο, κλείνοντας ραντεβού μαζί της, οι δράστες επιχείρησαν να απαγάγουν και τη μητέρα του 26χρονου! Όμως οι άνδρες της ασφάλειας απέτρεψαν τα σχέδιά τους.

Η αστυνομία συνέχισε να ψάχνει και οι έρευνες οδήγησαν στη σύλληψη, το πρωί της Τρίτης, των επτά απαγωγέων, μεταξύ των οποίων και ο «εγκέφαλος» της απαγωγής, ένας 72χρονος άνδρας, στενός φίλος της οικογένειας! Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 72χρονος είχε χρέη, ενώ οι γιοί του, εν ενεργεία αστυνομικοί, φαίνεται πως δεν είχαν ιδέα για τις πράξεις του πατέρα τους!

Οι δράστες, όμως, αρνούνται να αποκαλύψουν που είναι ο 26χρονος, η τύχη του οποίου εξακολουθεί να αγνοείται.

Αρχικά, υπήρξε η υποψία πως ίσως ο 26χρονος να σκηνοθέτησε την ίδια την απαγωγή του. Αλλά πια αυτό το σενάριο απομακρύνεται. Τώρα, οι άνδρες της αστυνομίας εξετάζουν κάτι χειρότερο, να έχει δολοφονηθεί από τους απαγωγείς του ο νεαρός.

Μέχρι στιγμής, έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές έρευνες σε σπίτια υπόπτων ατόμων που έχουν σχέση με την ομάδα των απαγωγέων χωρίς να έχει βρεθεί κάποιο ίχνος που να οδηγεί στον 26χρονο. Ο νεαρός είναι σπουδαστής και βοηθούσε την μητέρα του στη δουλειά της, ενώ ο πατέρας του έχει πεθάνει εδώ και χρόνια.

Newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.