Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τίτλοι τέλους για το έντυπο «Newsweek»

18 Οκτωβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Από τις αρχές του 2013 θα δραστηριοποιείται μόνο στο Διαδίκτυο

Τίτλοι τέλους για το έντυπο «Newsweek»Το Newsweek, το εβδομαδιαίο περιοδικό που για δεκαετίες αποτελούσε μία από τις βασικές πηγές ενημέρωσης για το αγγλόφωνο κοινό όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, ανακοίνωσε ότι στο τέλος του χρόνου θα σταματήσει την κυκλοφορία του εντύπου και θα συνεχίσει πλέον να δραστηριοποιείται μόνο στο Διαδίκτυο.

Η διευθύντρια του περιοδικού Τίνα Μπράουν τονίζει σε ανακοίνωση που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα The Daily Beast που εδώ και αρκετό καιρό έχει συγχωνευθεί με το Newsweek αναφέρει ότι «στις αρχές του 2013 θα ολοκληρωθεί η πλήρης μετάβαση στην ψηφιακή μορφή για το Newsweek και ως εκ τούτου το τελευταίο έντυπο τεύχος θα κυκλοφορήσει στις 31 Δεκεμβρίου».

Η ψηφιακή έκδοση του περιοδικού θα έχει τίτλο Newsweek Global και θα λειτουργεί με συνδρομή.

Το περιοδικό κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1933 και σύντομα κατάφερε να γίνει ο ανταγωνιστής του Time με το οποίο για πολύ καιρό κρατούσαν τα σκήπτρα των πιο επιτυχημένων περιοδικών επικαιρότητας.

ΔΟΛ

This entry was posted on Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου, 2012 at 22:43 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΚΟΣΜΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply