Δείτε την επιστολή
Ο Διευθυντής της Α/θμιας Εκπ/σης Γρεβενών Γιώργος Νάστος, έστειλε επιστολή στους διευθυντές των σχολείων και  ζητά από τους ίδιους και τους εκπαιδευτικούς, την Πέμπτη, την ημέρα όπου πραγματοποιείται στην πόλη των Γρεβενών συλλαλητήριο με τη συμμετοχή όλων των φορέων:  “να ευρίσκονται στη θέση εργασίας τους” .

Άμεση ήταν η αντίδραση του Δήμου Γρεβενών, που σε δελτίο τύπου που εξέδωσε αναφέρει:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ τον Δ/ντη της Α/θμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Γρεβενών κ. Γεώργιο Νάστο, ο οποίος από προφανή υπερβάλλοντα ζήλο προκατέλαβε απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη σχετικά με το κλείσιμο των σχολείων.

Τον ενημερώνουμε ότι η απόφαση του Δημάρχου  αφορά την αναστολή λειτουργίας των Υπηρεσιών του Δήμου, των Δημοτικών Επιχειρήσεων και του Νομικού Προσώπου από τις 9:30πμ. έως το πέρας του ωραρίου.

Ο Δήμαρχος απλά απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής των εκπαιδευτικών της Α/θμιας και της Β/θμιας Εκπαίδευσης καθώς και των μαθητών στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την τιμή του πετρελαίου για αύριο Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012  στην Πλατεία Ελευθερίας  στις 10:00πμ.

Στο μέλλον, όταν με βεβαιότητα οι σχολικές μονάδες θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα θέρμανσης, θα κληθεί ο Διευθυντής κ. Νάστος με τον υπερβάλλοντα ζήλο που τον διακρίνει να θερμάνει τα κτίρια δίνοντας λύση ο ίδιος στο πρόβλημα.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Γρεβενών

Δείτε την επιστολή του Δντης της Α/Βάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών, Γιώργου Νάστου:

(Κάντε κλικ για μεγέθυνση)
http://1.bp.blogspot.com/-eYY4jYO7OCA/UH785_gFdQI/AAAAAAAA-iM/k3Vkd-Q1D6A/s1600/4.jpg

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.