Mε θέμα το Εκπαιδευτικό Αστρονομικό Πάρκο του Όρλιακα

Την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε η 6η Συνεδρίαση έτους 2012 του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου-Αώου & Πίνδου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κέντρου Πληροφόρησης Ασπραγγέλων κατά τη διάρκεια της οποίας, η εισήγηση των υπηρεσιακών παραγόντων του Φορέα Διαχείρισης στο Θέμα: Γνωμοδότηση προς την Ειδική Υπηρεσία περιβάλλοντος επί του φακέλου Περιβαλλοντικού Προελέγχου για το Τοπικό Ρυμοτομικό Σχέδιο (ΤΡΣ) του Εκπαιδευτικού Κέντρου Αστεροσκοπείου Όρλιακα ήταν αρνητική.

Μετά την εξέλιξη αυτή ακολούθησε παρέμβαση- εισήγηση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη, ως μέλους του Δ.Σ. του Φορέα, για το συγκεκριμένο έργο. Ο Δήμαρχος ζήτησε να πραγματοποιηθεί ψηφοφορία μεταξύ των  μελών του Δ.Σ., επί της αρνητικής εισήγησης των υπηρεσιακών παραγόντων.

Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας το θέμα: Γνωμοδότηση προς την Ειδική Υπηρεσία περιβάλλοντος επί του φακέλου Περιβαλλοντικού Προελέγχου για το Τοπικό Ρυμοτομικό Σχέδιο (ΤΡΣ) του Εκπαιδευτικού Κέντρου Αστεροσκοπείου Όρλιακα, πέρασε με πέντε (5) ψήφους υπέρ και έναν (1) κατά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.