Σε 0,33 ευρώ ορίστηκε η τιμή ανά μετοχή με κατώτατο όριο τις 50.000 ευρώ

ΠΑΟΚ: Νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 15 εκατ. ευρώΝέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκατ. ευρώ αποφάσισε η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην οποία υπήρχε εκπροσώπηση του 92,74% των μετόχων. Η ΑΜΚ ξεκινάει από σήμερα (15/10) και θα διαρκέσει ως τις 15 Ιανουαρίου 2013.

Η τιμή διάθεσης κάθε μετοχής ορίστηκε στα 0,33 ευρώ και δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση έχουν όσοι θα διαθέσουν από 50.000 ευρώ και άνω.

Στη Γ.Σ. δεν υπήρξε από κανένα μέτοχο εκδήλωση ενδιαφέροντος για το σχηματισμό αιρετής διοίκησης, ενώ, μετά από σχετικό ερώτημα, διευκρινίστηκε από το νομικό κ. Αχιλλέα Μαυρομάτη πως «στο Δ.Σ συζητήθηκε το θέμα της έκδοσης προσωρινών τίτλων και προχωράμε την διαδικασία», προκειμένου οι κάτοχοι μετοχών να μην έχουν στα χέρια τους μόνο έντυπα τραπεζών.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή (12/10) ο κ. Ιβάν Σαββίδης είχε τονίσει ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα βάλει άλλα 10 εκ. ευρώ στην ΠΑΕ.

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.