http://img.protothema.gr/B29BE532C1B65B4867F579830122C026.jpgΛίγο έλειψε να πληρώσουν με τη ζωή τους την εκτέλεση του καθήκοντος τέσσερις ομοσπονδιακοί θηροφύλακες, που κινδύνευσαν σοβαρά όταν οι λαθροκυνηγοί τους οποίους καταδίωκαν χτύπησαν με το αυτοκίνητό τους το δικό τους και προσπάθησαν να το ρίξουν σε γκρεμό!

Το περιστατικό συνέβη στη θέση «Κλέσουρα» στην περιοχή του Δωρίου Μεσσηνίας, όταν οι ομοσπονδιακοί θηροφύλακες προσπάθησαν να ελέγξουν ένα αυτοκίνητο με δυο επιβάτες που ο συνοδηγός κρατούσε κυνηγετικό όπλο ενώ βρίσκονταν μέσα σε καταφύγιο άγριας ζωής όπου απαγορεύεται το κυνήγι. Στο σήμα που τους έκαναν να σταματήσουν, ο οδηγός οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα και χτύπησε το όχημα της θηροφυλακής το οποίο βρέθηκε μια ανάσα από το χείλος του γκρεμού!

Οι λαθροθήρες κατάφεραν να διαφύγουν, όμως οι θηροφύλακες συγκράτησαν τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός τους. Ο ιδιοκτήτης του εντοπίστηκε και συνελήφθη με τις κατηγορίες της απόπειρας σωματικών βλαβών και της παράνομης θήρας σε χώρο που αποτελεί καταφύγιο. Αρνήθηκε, όμως, να κατονομάσει τον συνοδηγό του που εξακολουθεί να αναζητείται.

Μανώλης Βάιας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.