Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πυροβολισμοί στην Ευελπίδων – Ένας νεκρός και ένας τραυματίας

Οκτώβριος 15th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Συνελήφθη μια γυναίκα – Ξεκαθάρισμα προσωπικών λογαριασμών

Πυροβολισμοί στην Ευελπίδων - Ενας νεκρός και ένας τραυματίας(Ανανεωμένο)Με αίμα «ξέπλυνε» μια 37χρονη γυναίκα τον φόνο του γιου της, δολοφονώντας τη Δευτέρα στην Ευελπίδων τον 33χρονο δράστη, ενώ αυτός περίμενε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Η βεντέτα μεταξύ των δύο οικογενειών Ρομά, που διάμεναν στην ίδια γειτονιά στο Ζεφύρι, είχε ξεκινήσει παλαιότερα, όταν ο νεκρός σήμερα γιος της 37χρονης είχε πυροβολήσει τον γιο του 33χρονου, τραυματίζοντάς τον, ενώ «έπαιζαν» με όπλα.

Τα όπλα ήχησαν ξανά στο Ζεφύρι πριν από έναν χρόνο όταν ο πατέρας του θύματος πυροβόλησε και σκότωσε τον νεαρό δράστη για εκδίκηση.

Σήμερα, στις 9:40, η 37χρονη που κατάφερε να περάσει το όπλο ανενόχλητη στον χώρο των δικαστηρίων, παρά τον ανιχνευτή μετάλλων που υπάρχει στην κεντρική πύλη, ανέβηκε στον πρώτο όροφο του κτιρίου 9, όπου περίμεναν στο διάδρομο για να μπουν στον ανακριτή ο 33χρονος με τον 25χρονο αδελφό του.

Η 37χρονη, παίρνοντας με τη σειρά της τον νόμο στα χέρια της, αντεκδικούμενη τον φόνο του παιδιού της, πυροβόλησε και σκότωσε τον 33χρονο, ενώ τραυμάτισε στο πόδι και τον 25χρονο αδελφό του, ο οποίος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Αθηνών.

Από την Αστυνομία, που συνέλαβε την 37χρονη, ερευνάται τώρα πώς κατόρθωσε να περάσει το όπλο μέσα στον χώρο των δικαστηρίων.

Ωστόσο, όπως παρατηρούν δικαστικοί, τα μέτρα ασφαλείας στην Ευελπίδων μόνον αυστηρά δεν είναι. Από τον ανιχνευτή μετάλλων που λειτουργεί στην κεντρική πύλη δεν περνούν όλοι οι εισερχόμενοι, μια δεύτερη, θεωρητικά κλειστή, πύλη από την πλευρά το πάρκου είναι αφύλακτη, ενώ το όπλο θα μπορούσε άνετα να περάσει χέρι με χέρι και από κάποιο σημείο της περίφραξης.

ΔΟΛ

This entry was posted on Δευτέρα, Οκτώβριος 15th, 2012 at 10:37 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply