Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Λαθροκυνηγός προσπάθησε να σκοτώσει θηροφύλακες!

Οκτώβριος 15th, 2012 by Χρήστος Μίμης

http://img.protothema.gr/B29BE532C1B65B4867F579830122C026.jpgΛίγο έλειψε να πληρώσουν με τη ζωή τους την εκτέλεση του καθήκοντος τέσσερις ομοσπονδιακοί θηροφύλακες, που κινδύνευσαν σοβαρά όταν οι λαθροκυνηγοί τους οποίους καταδίωκαν χτύπησαν με το αυτοκίνητό τους το δικό τους και προσπάθησαν να το ρίξουν σε γκρεμό!

Το περιστατικό συνέβη στη θέση «Κλέσουρα» στην περιοχή του Δωρίου Μεσσηνίας, όταν οι ομοσπονδιακοί θηροφύλακες προσπάθησαν να ελέγξουν ένα αυτοκίνητο με δυο επιβάτες που ο συνοδηγός κρατούσε κυνηγετικό όπλο ενώ βρίσκονταν μέσα σε καταφύγιο άγριας ζωής όπου απαγορεύεται το κυνήγι. Στο σήμα που τους έκαναν να σταματήσουν, ο οδηγός οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα και χτύπησε το όχημα της θηροφυλακής το οποίο βρέθηκε μια ανάσα από το χείλος του γκρεμού!

Οι λαθροθήρες κατάφεραν να διαφύγουν, όμως οι θηροφύλακες συγκράτησαν τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός τους. Ο ιδιοκτήτης του εντοπίστηκε και συνελήφθη με τις κατηγορίες της απόπειρας σωματικών βλαβών και της παράνομης θήρας σε χώρο που αποτελεί καταφύγιο. Αρνήθηκε, όμως, να κατονομάσει τον συνοδηγό του που εξακολουθεί να αναζητείται.

Μανώλης Βάιας

This entry was posted on Δευτέρα, Οκτώβριος 15th, 2012 at 08:14 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply