ΠΡΕΣΙΝΓΚ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ

Σαββατοκύριακο συσκέψεων για να κλείσει το πακέτοΤην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να κλειδώσει το πακέτο των μέτρων, με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, το Σαββατοκύριακο, να έχει συνεχείς συσκέψεις και επαφές για να ολοκληρώσει το πακέτο των διαρθρωτικών αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων, το οποίο επιθυμεί να είναι έτοιμο και να περάσει από τη Βουλή παράλληλα με τα μέτρα.

Στόχος του πρωθυπουργού είναι να πραγματοποιηθούν άμεσα ορισμένες ιδιωτικοποιήσεις και να δρομολογηθεί η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του δημοσίου, έτσι ώστε να σταλεί ένα σαφέστατο μήνυμα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.
Ο πρωθυπουργός βρίσκεσαι σε συνεχή επαφή με ξένους ηγέτες ενόψει της συνόδου κορυφής την Πέμπτη στις Βρυξέλλες όπου, πάντως, δεν αναμένεται να συζητηθεί επί μακρόν το ελληνικό θέμα.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, πιέζει όλους τους υπουργούς να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες για να περάσει το πακέτο των μέτρων από τη Βουλή, το συντομότερο.
Για αύριο Σάββατο, στις 2 το μεσημέρι, αναβλήθηκε εξάλλου η προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα συνάντηση του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα με τους επικεφαλής της τρόικας.

Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ, οι δύο πλευρές θα έχουν νέα συνάντηση και την Κυριακή, στις 2 το μεσημέρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκπρόσωποι των πιστωτών ζήτησαν πληρέστερη ενημέρωση για ζητήματα που αφορούν τόσο το δημοσιονομικό πακέτο όσο και τις 89 υπό προώθηση διαρθρωτικές παρεμβάσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.