Την 11η Οκτωβρίου 2012 ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Γεώργιος Δασταμάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ. Δημήτριος Σαββόπουλος και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Φυσικού Περιβάλλοντος κ. Πασχάλης Χαρούμενος πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Γεώργιο Μαυραγάνη προκειμένου να εκφράσουν την έντονη αντίθεσή τους στο επικείμενο νομοσχέδιο που αφορά το πετρέλαιο θέρμανσης.

Ειδικότερα, τόνισαν το έντονο πρόβλημα που θα δημιουργηθεί στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με δεδομένη την υψηλή τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, λόγω της έντονης και εκτεταμένης κακοκαιρίας κατά τους χειμερινούς μήνες και υπογράμμισαν την αδικία που είναι αναγκασμένοι να υφίστανται οι κάτοικοι της Περιφέρειας σε σύγκριση με άλλες Περιφέρειες της Νοτίου Ελλάδας. Ωστόσο, ο Υφυπουργός δεν έδωσε την απαιτούμενη βαρύτητα και αδιαφόρησε πλήρως για το δίκαιο αίτημα. Οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας εκφράζουν έντονα τη δυσαρέσκεια και την απογοήτευσή τους για τη στάση τόσο του Υφυπουργού όσο και της Κυβέρνησης σε ένα φλέγον ζήτημα με ποικίλες κοινωνικές προεκτάσεις.

Την ίδια μέρα οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συναντήθηκαν και με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο ο οποίος έδειξε εξ αρχής τη θετική του διάθεση για την επίλυσή των αντίστοιχων αγροκτηνοτροφικών θεμάτων που του τέθηκαν.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών

Γεώργιος Δασταμάνης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.