Ο νέος πρόεδρος τοποθέτησε πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του στο νέο προεδρείο

ΕΠΟ: Σαρωτικές αλλαγές από τον Γ. Σαρρή

Σε σαρωτικές αλλαγές στις θέσεις του νέου προεδρείου της ΕΠΟ προχώρησε ο κ. Γιώργος Σαρρής. Ο νέος πρόεδρος της ομοσπονδίας θέλησε να τοποθετήσει στο διοικητικό συμβούλιο που συγκροτήθηκε σε σώμα, πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του.

Εκτός προεδρείου έμεινε ο κ. Γιάννης Οικονομίδης από τη θέση του αναπληρωτή προέδρου, την οποία ανέλαβε ο κουμπάρος και δεξί χέρι του κ. Σαρρή, κ. Ι. Παπακωνσταντίνου. Επίσης, έχασαν την αντιπροεδρία που είχαν στο προηγούμενο ΔΣ, οι κκ. Νίκος Ανασόπουλος και Αρης Σταθόπουλος και τοποθετήθηκαν στη θέση του Β’ αντιπροέδρου ο κ. Γ. Βούρβαχης της ΕΠΣ Χανίων και στη θέση του Γ’ αντιπροέδρου ο κ. Δ. Γαβριηλίδης της ΕΠΣ Θράκης.

Ο επί χρόνια ταμίας της ΕΠΟ, κ. Γιώργος Γκιρτζίκης, έχασε τη θέση, την οποία κατέλαβε ο κ. Βαγγέλης Τοπολιάτης της ΕΠΣ Βοιωτίας. Για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την ΚΕΔ και τις άλλες επιτροπές της ΕΠΟ θα γίνει νέο ΔΣ, το οποίο θα συνεδριάσει την Τετάρτη 17/10.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, όπως προέκυψε μετά τις αρχαιρεσίες της 6/10/2012 και σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού της Ομοσπονδίας, υπό την προεδρία του κ. Γιώργου Σαρρή.  Ομόφωνα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου έκαναν αποδεκτές τις εισηγήσεις του κ. Σαρρή για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το προεδρείο της ΕΠΟ, ψηφίζοντας τους:

Ιωάννη Παπακωνσταντίνου για Αναπληρωτή πρόεδρος ΕΠΟ

Γεώργιο Βούρβαχη για Β’ Αντιπρόεδρο ΕΠΟ

Δαμιανό Γαβριηλίδη για Γ’ Αντιπρόεδρο ΕΠΟ

Ευάγγελο Τοπολιάτη για Ταμία ΕΠΟ

Κωνσταντίνο Γκίτσιο για Αναπληρωτή Ταμία ΕΠΟ

Επίσης, ομόφωνα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου αποφάσισαν την τοποθέτηση του κ. Παυσανία Παπανικολάου στη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα».

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.