http://3.bp.blogspot.com/-72-5UyLqeEM/UHagKZ1rzVI/AAAAAAAA8n4/ZZpZYYh4y9s/s1600/koim_3.JPGΤην Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012 ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης επισκέφθηκε το Δημοτικό Κοιμητήριο Γρεβενών όπου και ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών του έργου της διαμόρφωσης- επέκτασης του Δημοτικού Κοιμητηρίου και της αλλαγής του ακατάλληλου χώματος.

http://3.bp.blogspot.com/-Dtw4o2xFPDg/UHagHq51n3I/AAAAAAAA8no/dOg-B_1LsVI/s1600/koim_1.JPGΑμέσως μετά ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία των εργασιών και δήλωσε ότι το έργο, το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΕΠΑΔΥΜ και τα τακτικά έσοδα του Δήμου, θα ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες. Με τις παρεμβάσεις που θα γίνουν τόνισε θα λυθεί το έντονο πρόβλημα της έλλειψης χώρου για την ταφή των νεκρών. Πρόβλημα το οποίο προέκυψε λόγω της ακαταλληλότητας του εδάφους της συγκεκριμένης τοποθεσίας. Ένα σοβαρό πρόβλημα που έχει να κάνει με τις οφειλόμενες τιμές προς τους νεκρούς θα αποκατασταθεί.

http://3.bp.blogspot.com/-rmxdind8ops/UHagJG5u_nI/AAAAAAAA8nw/Lsr1lLFsi9M/s1600/koim_2.JPG

“Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 1.000.000,00€ και πιστεύω ότι με την ολοκλήρωση του θα λυθεί οριστικά το πρόβλημα που ταλανίζει τους δημότες μας. Το ανωτέρω πρόβλημα μας απασχόλησε από την πρώτη ημέρα της θητείας μας και κάναμε ότι είναι δυνατόν για να δώσουμε λύση” .

 

Γραφείο Δημάρχου Γρεβενών

Δημοσθένη Κουπτσίδη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.