Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Πυρσός στην έκθεση φωτογραφίας “Γρεβενά 1895- 1975 – Ογδόντα χρόνια φωτογραφίας” – (PC s)

Οκτώβριος 11th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Την έκθεση φωτογραφίας του Βαγγέλη Νικόπουλου που πραγματοποιείται στο Κέντρο πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών με τίτλο: «Γρεβενά 1895- 1975 – Ογδόντα χρόνια φωτογραφίας», επισκέφθηκαν την Τετάρτη (10/10) οι παίκτες της ομάδας του Πυρσού μετά από πρόταση της Διοίκησης.

Οι Αθλητές είδαν από κοντά την ιστορία των Γρεβενών και ενημερώθηκαν από τον ίδιο τον Βαγγέλη Νικόπουλο για το φωτογραφικό υλικό που θα μείνει «εκτεθειμένο» για το κοινό μέχρι την Κυριακή 21 Οκτωβρίου.

Από τη διοίκηση παρόντες ήταν οι: Βάιος Κόραβος, Γιάννης Γιάτσιος , Χρήστος Βάιος και Κώστας Μιχαλογιάννης, ενώ το παρόν έδωσε και ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης.

(Κάντε κλίκ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση)

Στη συνέχεια παρακάθισαν σε γεύμα που τους παρέθεσε η Διοίκηση σε κεντρικό εστιατόριο, λίγες μόλις μέρες πριν την αναμέτρηση σε αγώνα για το κύπελλο της ΕΠΣ Γρεβενών με την ομάδα των «Αεράτων Γρεβενών» .

Δείτε την αφίσα:

http://1.bp.blogspot.com/-UHTvG-Lv1Kw/UHZesAtKf4I/AAAAAAAA8Zk/v04mTRyqe4A/s1600/AFISA+(PYRSOS)+(AERATA)+(KYPELLO)(1).jpg

This entry was posted on Πέμπτη, Οκτώβριος 11th, 2012 at 09:44 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, Γ + Δ Εθνική, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply