Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επέμβαση ΜΑΤ στην Ευελπίδων εν μέσω εκδίκασης της υπόθεσης Alter

Οκτώβριος 11th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Παρολίγον σύρραξη στα δικαστήρια…

Επεισόδια σημειώθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου εκδικάζεται η υπόθεση για την υπαγωγή του Alter στο άρθρο 99, μεταξύ του δικαστικού μεσολαβητή και εργαζομένων του τηλεοπτικού σταθμού, που βρίσκονται μετέωροι και σε επίσχεση εργασίας τους τελευταίους 18 μήνες.

Εργαζόμενος στον τηλεοπτικό σταθμό δήλωσε στο News 247, ότι στα δικαστήρια βρίσκονταν περίπου 300 άτομα, επίσης εργαζόμενοι του Alter, που αναμένουν την απόφαση του δικαστηρίου, εδώ και μήνες.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο δικαστικός μεσολαβητής που έχει οριστεί από τη Δικαιοσύνη, για να δώσει λύση μεταξύ της εταιρείας και των πιστωτών της, Ιωάννης Καταγής, κάποια στιγμή προσέβαλε τους εργαζομένους, λέγοντάς τους ότι “οι οικογένειές τους πεινάνε, γιατί οι ίδιοι είναι ανίκανοι να βρουν αλλού δουλειά”.

Η φραστική επίθεση εξαγρίωσε κάποιους από τους εργαζόμενους, με αποτέλεσμα να παρέμβουν τα ΜΑΤ, για να τον φυγαδεύσουν από τον χώρο των δικαστηρίων.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλει ο εργαζόμενος του Alter, ο κ. Καταγής συνέχιζε να τους επιτίθεται φραστικά και μέσα από το ταξί, στο οποίο τον έβαλαν οι άνδρες των ΜΑΤ, για να φύγει.

Σημειώνεται, ότι οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας εδώ και 18 μήνες και αναμένουν να δοθεί λύση στο πρόβλημά τους.

Επί της υπόθεσης, όπως είπε ο κ. Καταγής στο δικαστήριο, δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από επενδυτή για το κανάλι, πράγμα που σημαίνει, πως οι εκατοντάδες εργαζόμενοί του, θα συνεχίσουν να βρίσκονται μετέωροι και απλήρωτοι.

This entry was posted on Πέμπτη, Οκτώβριος 11th, 2012 at 08:01 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply