Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Εκκένωση νησιών με πληθυσμό κάτω των 150 κατοίκων ζήτησε η τρόικα – Διαψεύδει το ΥΠΟΙΚ

11 Οκτωβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Απίστευτο είναι το αίτημα της τρόικας που διατυπώθηκε μεταξύ σοβαρού και αστείου σε συνάντηση τεχνικών της κλιμακίων με επίσης χαμηλόβαθμα στελέχη του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας

Εκκένωση νησιών με πληθυσμό κάτω των 150 κατοίκων ζήτησε η τρόικα - Διαψεύδει το ΥΠΟΙΚ

Οι τεχνοκράτες της τρόικας, σε συζήτηση για το πως μπορούν να αποφευχθούν επιδοτήσεις ακτοπλοϊκών γραμμών, πρότειναν μεταξύ άλλων εκκένωση νησιών με πληθυσμό χαμηλότερο των 150 κατοίκων.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Κωστής Μουσουρούλης, μιλώντας πριν από λίγο στη Ναυτιλιακή Λέσχη του Πειραιά ενώπιον εκπροσώπων της ελληνικής ναυτιλίας που έμειναν άναυδοι.

Η απάντηση της ελληνικής πλευράς, σύμφωνα με τον υπουργό ήταν: «Δεν πάτε καλά. Αυτό δεν είναι καν συζητήσιμο», δήλωσε στο πλαίσιο της ίδιας εκδήλωσης ο κ. Μουσουρούλης.

Ενημέρωση για το θέμα έχει ήδη ζητήσει το Μέγαρο Μαξίμου.

Πάντως το ΥΠΟΙΚ έσπευσε να διαψεύσει το φερόμενο αίτημα της τρόικας. «Ουδέποτε τέθηκε θέμα, από την τρόικα, εγκατάλειψης νησιών της ελληνικής επικράτειας», ξεκαθαρίζει το ΥΠΟΙΚ στη σχετική ανακοίνωσή του, συμπληρώνοντας πως «οι σχετικές φήμες που μεταδόθηκαν στο διαδίκτυο δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα».

This entry was posted on Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου, 2012 at 19:53 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply