Στη χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, οι 14 ομάδες αποφάσισαν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Πριν από μία εβδομάδα (3/10), οι ομάδες της Α1 δεν έμειναν ικανοποιημένες  από την πρόταση της κρατικής τηλεόρασης για τα τηλεοπτικά δικαιώματα και 11 ΚΑΕ (Απ. Πάτρας, Άρης, Ηλυσιακός, Ίκαρος Καλλιθέας, ΚΑΟΔ, Κολοσσός Ρόδου, Πανελευσινιακός, Πανιώνιος, ΠΑΟΚ, Περιστέρι, ΑΓΟΡ) είχαν ψηφίσει αρνητικά για την έναρξη του πρωταθλήματος. Μόνο Ολυμπιακός και Καβάλα ψήφισαν θετικά, ενώ ο Παναθηναϊκός έριξε λευκό.

Στη χθεσινή όμως (9/10) πολύωρη συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ άλλαξε η απόφαση και εκδόθηκε και ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, έχοντας ως βασική επιδίωξη την εύρυθμη λειτουργία του θεσμού του Πρωταθλήματος, αποφάσισε την έναρξη της Basket League ΟΠΑΠ 2012-13 το Σάββατο 13/10/2012. Η απόφαση αυτή δεν αναιρεί την αδιάλειπτη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων του επαγγελματικού μπάσκετ, όσον αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.