Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Βιβλίο για την παιδική ζωή του Ιησού ετοιμάζει ο Ποντίφικας

10 Οκτωβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Θα κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα

Βιβλίο για την παιδική ζωή του Ιησού ετοιμάζει ο Ποντίφικας

Πιο κοντά στο Χριστό ελπίζει ότι θα φέρει τους ανθρώπους ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣτ’ με το νέο του βιβλίο που αναφέρεται στην παιδική ηλικία του Ιησού και αναμένεται να κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα.

Τίτλος του βιβλίου είναι «Η παιδική ηλικία του Χριστού» και είναι το τρίτο μέρος της τριλογίας που έγραψε ο Πάπας.

Σε αποσπάσματα του βιβλίου που δημοσιεύθηκαν από τον εκδοτικό οίκο Ριτσόλι, o Πάπας Βενέδικτος γράφει στον πρόλογό του ότι στόχος του είναι να πάρει όλες τις ιστορικά γνωστές πληροφορίες για τον Ιησού από τα Ευαγγέλια του Μάρκου και του Λουκά και να ερμηνεύσει το νόημά τους με βάση τη σημερινή εποχή.

«Ελπίζω ότι αυτό το μικρό βιβλίο θα μπορούσε να βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να μπουν στο μονοπάτι του Χριστού» γράφει ο Ποντίφικας.

Τα άλλα δύο βιβλία της τριλογίας που αναφέρονται στην διακονία του Ιησού, στο θάνατο και την ανάστασή του, συνδυάζουν θεολογικά και ιστορικά στοιχεία, ενώ καταγγέλλουν παράλληλα σύγχρονα θέματα, όπως τη θρησκευτική βία.

ΔΟΛ

This entry was posted on Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου, 2012 at 23:41 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply