Σύλληψη 28χρονου για κλοπή πορτοφολιού στο Αμύνταιο…

http://www.prevezain.gr/wp-content/uploads/2012/02/naos_klopi_ragio.jpgΣυνελήφθησαν τη Δευτέρα  (08-10) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δεσκάτης,  δύο άντρες, ηλικίας 32 και 26 χρονών, για κλοπή σε Ιερό Ναό.

Συγκεκριμένα, οι δύο συλληφθέντες λίγο νωρίτερα, μπήκαν στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Παλαιοχωρίου και αφού παραβίασαν το παγκάρι και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των είκοσι (20) ευρώ. Στη συνέχεια έγιναν αντιληπτοί από τον εφημέριο του Ναού και τράπηκαν σε φυγή,  επιβιβαζόμενοι σε δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Στη συνέχεια οι δράστες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δεσκάτης στην Παναγιά Γρεβενών, κοντά σε  εκκλησία και συνελήφθησαν.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • μία (1) πένσα,
  • τέσσερα (4) γερμανικά κλειδιά,
  • έξι (6) κατσαβίδια,
  • δώδεκα (12) μεταλλικά καρυδάκια,
  • ένα (1) μεταλλικό κλειδί σε σχήμα γάντζου,
  • οκτώ (8) μεταλλικές «μύτες» από καρυδάκια και
  • το χρηματικό ποσό των τριάντα οκτώ ευρώ και ογδόντα λεπτών (38,80).

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Σύλληψη 28χρονου για κλοπή πορτοφολιού στο Αμύνταιο

Χθες (08-10-2012) το μεσημέρι, στο Αμύνταιο – Φλώρινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου, συνέλαβαν έναν  28χρονο , για κλοπή.

Συγκεκριμένα, ο συλληφθείς λίγο νωρίτερα στο Αμύνταιο – Φλώρινας, αφαίρεσε  από τσάντα 64χρονης ημεδαπής, η οποία κινούνταν πεζή, το πορτοφόλι της.  Μετά από αναζητήσεις, εντοπίστηκε ο 28χρονος και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς  θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.