Κυριακή: 07/10/2012, ώρα: 16.30 μ.μ. ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

http://3.bp.blogspot.com/-Sg5YnopKEOs/UHJdg-ACqiI/AAAAAAAAVco/yZv7deMsQNU/s1600/IMG_2125_resize.JPGΙσόπαλοι σε όλα αναδείχθηκαν στο ΔΑΚ Γρεβενών, Γρεβενά Αεράτα και Κάστορας, δυο βδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Δ΄Εθνικής.

Χρήσιμα συμπεράσματα για τους δυο προπονητές Μπαλοδήμο και Τσούκλη, αφού το τεστ ήταν αρκετά δυνατό με πολλές ευκαιρίες μπροστά στις δυο εστίες.

Στο α΄μέρος καλύτερα ήταν τα Αεράτα που έλεγχαν το ρυθμό και ειδικά την αμυντική διάταξη να λειτουργεί τέλεια ενώ προβλήματα δημιουργούσαν στον Κάστορα με τις
αντεπιθέσεις.
Έτσι στο 23΄ο Χαματάι ανατράπηκε και ο Νασιόπουλος έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, ενώ ο Χαματάι με φοβερό σουτ στο 40΄σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο β΄μέρος ο Κάστορας πήρε τα ηνία του αγώνα και στο 60΄ισοφάρισε με τον Αντωνιάδη, όταν ο Τζώτζης έσπασε το οφσαϊτ από δεξιά και έδωσε έτοιμο γκολ στον σκόρερ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την συνάντηση στο Blog του Φώτη Μπαζάκα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.