Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στους δρόμους σήμερα ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ

Οκτώβριος 8th, 2012 by Χρήστος Μίμης

http://img.protothema.gr/84028630439417E0B99B7681FF48EA08.jpgΤη συμμετοχή της στο πανεργατικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας, από κοινού με τη Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος (ΓΣΕΕ), σήμερα Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου, στις 6 μ.μ. στο Σύνταγμα μπροστά από το υπουργείο Οικονομικών, ανακοίνωσε σήμερα η Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΑΔΕΔΥ).

Κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ αποφάσισε τον γενικότερο συντονισμό της δράσης της με τα συνδικάτα του ιδιωτικού τομέα κατά των νέων επαπειλούμενων περικοπών σε μισθούς και κοινωνικές παροχές.

Εκτός από το συλλαλητήριο της Δευτέρας, η ΑΔΕΔΥ θα μετάσχει στην κοινή παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας την Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου, στις 12.00 το μεσημέρι και στη διοργάνωση δράσεων (όπως για παράδειγμα απογευματινά Συλλαλητήρια) σε συνεργασία με τη ΓΣΕΕ, ανάλογα με τις εξελίξεις και στην πορεία προς νέα γενική απεργία.

Η ηγεσία της ΑΔΕΔΥ αποφάσισε, επίσης, να πάρει μέρος σε κοινές δράσεις με τη Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), ενώ θα μετάσχει στις συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση, τις οποίες ζήτησε χθες με επιστολή της η ΓΣΕΕ.

This entry was posted on Δευτέρα, Οκτώβριος 8th, 2012 at 07:26 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply