Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δεκαοκτώ συλλήψεις από την κατάληψη κτιρίου της ΔΕΗ

Οκτώβριος 8th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Δεκαοκτώ συλλήψεις από την κατάληψη κτιρίου της ΔΕΗ Με επέμβαση των ΜΑΤ έληξε λίγο μετά τις έντεκα χθες το βράδυ η κατάληψη του κτιρίου Πληροφοριακών Συστημάτων της ΔΕΗ, στην οδό Μεσογείων 190-194,στην οποία είχε προχωρήσει η ΓΕΝΟΠ.

Συνελήφθησαν 18 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος τη ΓΕΝΟΠ, Νίκος Φωτόπουλος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Μετά τη μεταφορά των συλληφθέντων στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, έξω από το κτίριο συγκεντρώθηκαν περίπου εξήντα άτομα, προκειμένου να τους συμπαρασταθούν.

Ο λόγος που έγινε η κατάληψη, σύμφωνα με τον Ν. Φωτόπουλο, ήταν η αναζήτηση στοιχείων σχετικά με το τέλος ακινήτων που εισπράττεται μέσω των λογαριασμών ρεύματος τα οποία κατά τον κ. Φωτόπουλο “συνιστούν σκάνδαλο απέναντι στο φτωχό λαό. Στοιχεία που θα αποδείξουν ότι πληρώνουν μόνο τα κορόιδα”.

Η ΓΕΝΟΠ υποστηρίζει ακόμη ότι η κατάληψη έγινε επειδή υπάρχει κίνδυνος να χαθούν τα στοιχεία αυτά, από τα οποία πιθανώς θα προκύψει και νομικό σκάνδαλο.

Σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία αναφέρει ότι με την αποψινή ενέργεια “στέλνει μήνυμα στο σάπιο πολιτικό σύστημα που επί χρόνια έκρυβε τη λίστα Λαγκάρντ”.

Δεκαοκτώ συλλήψεις από την κατάληψη κτιρίου της ΔΕΗ

Η ΓΕΝΟΠ υπερασπίζεται τέλος τους εργαζόμενους των ναυπηγείων Σκαραμαγκά που εισέβαλαν την περασμένη εβδομάδα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, λέγοντας οτι “αν κάποιοι έπρεπε να καθίσουν αύριο στο σκαμνί, δεν είναι οι εργαζόμενοι των ναυπηγείων Σκαραμαγκά αλλά εσείς που τους εμπαίζετε μήνες τώρα, αφήνοντάς τους απλήρωτους”.

ΕΘΝΟΣ

This entry was posted on Δευτέρα, Οκτώβριος 8th, 2012 at 08:35 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply