Πλατανόφυλλα και στο «Βικελίδης» με 2-0 επί του Άρη

Ο Κάλαιτζιτς ανοίγει το σκορ

Ο Πλατανιάς Χανίων συνεχίζει την απίστευτη πορεία του στη Σούπερ Λιγκ την πρώτη χρονιά της παρουσίας του στα «μεγάλα σαλόνια» και φιγουράρει πλέον στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας!

Οι «νεοφώτιστοι» Κρητικοί πήραν το «διπλό» μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κερδίζοντας με 2-0 τον Άρη χάρη στα γκολ των Κάλαιτζιτς (36′), Ουντότζι (66′).

Ο Αρης απείλησε άμεσα στο 17′ με τον Ασλανίδη που βρέθηκε σε θέση βολής μετά από εξαιρετική συνεργασία των συμπαικτών του, αλλά το τελείωμά του ήταν απογοητευτικό, καθώς έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ. Οσο περνούσε ο χρόνος, το άγχος δημιουργούσε περισσότερα προβλήματα στους γηπεδούχους, τη στιγμή που οι Κρητικοί παίζοντας απελευθερωμένα κέρδιζαν περισσότερο έδαφος.

Στο 28΄ ο Κάλαϊτζιτς προειδοποίησε με σουτ που έφυγε λίγο άουτ και λίγο αργότερα, στο 36′, ο ίδιος παίκτης άνοιξε το σκορ. Οι παίκτες του Αρη «χάρισαν» τη μπάλα στο κέντρο, οι φιλοξενούμενοι έφυγαν μπροστά και ο Κάλαιτζιτς με διαγώνιο σουτ από το ύψος της περιοχής, «πάγωσε» το γήπεδο.

Αποφασισμένοι να ανατρέψουν την κατάσταση οι «κίτρινοι», βγήκαν στην επίθεση. Στο 55′ ο Καπετάνος και ο Αγκάνθο δεν μπόρεσαν να σκοράρουν σε διαδοχικές προσπάθειες, ενώ στο 61′ ο Σουνάς βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κηπουρό αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Ο κόσμος του Αρη είχε ξεσηκωθεί και την ώρα που «έσπρωχνε» την ομάδα στην ισοφάριση, έγινε το 0-2! Σε αντεπίθεση στο 66′ ο Ουντότζι βρέθηκε εντελώς αμαρκάριστος μέσα στη μικρή περιοχή και εύκολα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, σφραγίζοντας την σημαντικότερη -έως τώρα- νίκη στην ιστορία του Πλατανιά.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Αρη.

Διαιτητής: Δελφάκης (Αρκαδίας)

Κίτρινες: Αγκάνθο – Κανακούδης, Ναζλίδης


ΑΡΗΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Βελλίδης, Παπαζαχαρίας, Αγκάνθο, Καπετάνος, Πουλίδο, Μαργαρίτης, Σουνάς, Νταμαρλής (71′ Παπαστεριανός), Ασλανίδης (46′ Γκέσιος), Ψυχογιός, Κοέλιο (62′ Κανουλάς)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Τζανής, Κάλαϊτζιτς, Ντοέ, Ούκαρ (61′ Γκονζάλες), Αγκιλέρα, Αναστασάκος (81′ Ναζλίδης), Ουντότζι, Μαρτσάκης

ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Συγγνώμη από τον κόσμο»
Παραιτήθηκε ο Κατσαβάκης από τον πάγκο του Άρη

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Άρη υπέβαλε ο Μάκης Κατσαβάκης μετά την ήττα από τον Πλατανιά με 2-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

«Η αμφισβήτηση προς το πρόσωπό μου δεν μπορεί να συνεχιστεί. Εγώ αποχωρώ. Συγγνώμη από τον κόσμο του Άρη γι αυτό το αποτέλεσμα. Σίγουρα την ευθύνη από την πρώτη αγωνιστική θα την φορτωθώ.

»Θέτω την παραίτησή μου στη διάθεση της διοίκησης, διότι αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Αυτή η κατάσταση δεν έχει νόημα, αυτή η ομάδα είναι αδύναμη. Αν το πρόβλημα της ομάδας είναι ο Κατσαβάκης, ο Κατσαβάκης αποχωρεί».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Πλατανιά Γιάννης Χατζηνικολάου τόνισε: «Σε κάθε παιχνίδι πάμε για τη νίκη. Δεν μπήκαμε για να πάρουμε την ισοπαλία. Ξέραμε πως ο Άρης ερχόταν από τη βαριά ήττα στην Τούμπα και ψυχολογικά δεν ήταν καλά.

»Θέλαμε να δημιουργήσουμε κάποιες ευκαιρίες και να πάρουμε τη νίκη και τα καταφέραμε. Δεν περίμενα να είμαστε τόσο ψηλά στη βαθμολογία. Θα ήταν ψέματα να πω πως το περίμενα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.