Ο ΠΑΟΚ αν και αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 40′ έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα του ΟΦΗ- Απέκρουσε πέναλτι ο Χακόμπο στο πρώτο μέρος

Κάτσε

Σε ένα κακό παιχνίδι στο Ηράκλειο, ΟΦΗ και ΠΑΟΚ έμειναν στο 1-1, για την έκτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Ο Παπάζογλου (8’), έβαλε μπροστά την ομάδα του, κόντρα στην… πρώην, ενώ ο Φωτάκης (18’) έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Γλύκου, ο ΠΑΟΚ, για ένα ημίχρονο, στη φάση που ο ΟΦΗ, έχασε πέναλτι με τον Σίσιτς. Αποβολή και για τον Βάντο στις καθυστερήσεις.

ΟΦΗ και ΠΑΟΚ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με πρόθεση να κρατήσουν πρώτα το μηδέν στην εστία τους και στη συνέχεια να προσπαθήσουν για κάτι καλύτερο. Το γκολ του Παπάζογλου, θα έπρεπε να δώσει περισσότερο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε. Ο Φωτάκης, ισοφάρισε, στην πρώτη του, ουσιαστική φάση, λίγο αργότερα, όμως το ένα λάθος, διαδεχόταν το άλλο στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους και με μοναδική καλή στιγμή, να είναι ένα σουτ του Κάτσε από μακριά, ο ΟΦΗ, είχε σπουδαία ευκαιρία να φτάσει σε γκολ. Ο Σίσιτς, «χόρεψε» την άμυνα του ΠΑΟΚ, βρήκε τον Κουτσιανικούλη, εκείνος πέρασε τον Γλύκο, «κέρδισε» το πέναλτι και την κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, όμως ο Χακόμπο, ο οποίος πέρασε εκείνη στην στιγμή στην αναμέτρηση είπε «όχι» σε Σίσιτς και Κουτσιανικούλη, με τις δύο ομάδες να φεύγουν για τα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο κινήθηκε στα ίδια επίπεδα. Ο ρυθμός ήταν κακός, οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ανύπαρκτες και τα λάθη στη μεσαία γραμμή διαδέχονταν το ένα το άλλο. Ο ΠΑΟΚ, κρατούσε την μπάλα στα πόδια του, την κυκλοφορούσε με τον Κάτσε να ελέγχει και τον Λάζαρ να προσπαθεί να πατήσει αντίπαλη περιοχή, όμως το ότι αγωνιζόταν με δέκα παίκτες ήταν εμφανές.

Από την άλλη πλευρά ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή του Χακόμπο. Με τον Παπάζογλου να δίνει «μάχες» με τα αντίπαλα σέντερ μπακ και τον Σίσιτς με τον Κουτσιανικούλη να προσπαθούν να δημιουργήσουν κενά, όμως κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατό. Μόνο αξιοσημείωτο, η αποβολή του Βάντο στις καθυστερήσεις.

Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, έβαλε τέλος, σε ένα από τα χειρότερα, ποιοτικά, παιχνίδια της Σούπερ Λίγκα σε αυτές τις έξι αγωνιστικές, με τις δύο ομάδες να παίρνουν έναν πόντο για την συνέχεια του θεσμού.


ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Βερόν, Μπανούσης (69’ Ζορμπάς), Χαριτωνίδης, Μονιάκης (53 Κουρδάκης), Κουτσιανικούλης (79’ Περογραμβράκης), Παπάζογλου, Βάντο, Ιωαννίδης, Σόουζα, Σίσιτς.

Στον πάγκο: Σαχσανίδης, Λαμπρόπουλος, Χατζηκοσμάς, Βιτώρος.

ΠΑΟΚ (Μάκης Αγγελίνας): Γλύκος, Έττο, Ινζίδης, Κουμάλο, Λίνο (65’ Σταφυλίδης), Λάζαρ, Κάτσε, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης (71’ Πέλκας), Ρομπέρ (42’ Χακόμπο), Αθανασιάδης.

Στον πάγκο: Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Παναγιωτούδης, Γιάννου.

Διαιτητής: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Φαντόπουλος (Πειραιά), Κοντιζάς (Πειραιάς)
Γήπεδο: «Θ. Βαρδινογιάννης»

Χρήστος Οικονόμου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.