Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πρέβεζα: Δεν ξανάγινε – “Ζητούνται Πελάτες με … λεφτά”

Οκτώβριος 6th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Η κρίση θέλει … καλοπέραση

Η κρίση θέλει … καλοπέραση και κυρίως αφού δεν μπορούμε να την καταπολεμήσουμε αλλιώς το γέλιο ίσως μας δώσει μια άλλη νότα. Αυτό ίσως να σκέφτηκε ο επί δεκαετίες επαγγελματίας της πόλης της Πρέβεζας, που διατηρεί επιχείρηση ενοικιάσεως dvd και ανάρτησε έξω από το κατάστημά του την πινακίδα που βλέπετε στην φωτογραφία.

Η πινακίδα έχει ολόκληρη ιστορία μας είπε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στην Πρέβεζα Γιάννης Μπαρκούζος και εξηγεί στο pamepreveza.gr:

“Είχα αναρτήσει την πινακίδα αυτή στο παρελθόν η οποία έγραφε – Ζητούνται τεχνικοί υπολογιστών -. Όμως λόγω της κρίσης αναγκάστηκα και πρόσθεσα πάνω στην ίδια (και γελάει) ταμπέλα το – Πελάτες με λεφτά -.”

Εμείς ας ελπίσουμε ότι θα δούνε την ταμπέλα αυτή όσοι έχουν … λεφτά και θα προτιμήσουν το εν λόγω κατάστημα Εάν και εσύ αγαπητέ αναγνώστη έχεις … λεφτά το κατάστημα βρίσκεται στην Πρέβεζα στην οδό Π. Τσαλδάρη 2

www.pamepreveza.gr

This entry was posted on Σάββατο, Οκτώβριος 6th, 2012 at 09:04 and is filed under ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply