Απάντηση στα ερωτηματικά της περίεργης υπόθεσης θα δώσει η έρευνα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης

Μια περίεργη υπόθεση ενός τριπλού εμπρησμού στα Μελίσσια, κατά τον οποίο καταστράφηκαν ολοσχερώς τρία αυτοκίνητα εξετάζει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης.

Την Πέμπτη (4/10) στις 2.30 τα ξημερώματα, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε τρία αυτοκίνητα, τα οποία ήταν σταθμευμένα έξω από σπίτι στα Μελίσσια. Η φωτιά ξεκίνησε από το μεσαίο αυτοκίνητο και επεκτάθηκε γρήγορα και στα υπόλοιπα. Όταν έφτασε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης με ένα εξάτονο υδροφόρο όχημα και τρεις άνδρες, τα τρία οχήματα είχαν λαμπαδιάσει για καλά.

Οι πυροσβέστες με χρήση «αφρογόνου υγρού» έσβησαν τη φωτιά εντός 20 λεπτών, ωστόσο τα οχήματα, ένα μερσεντές, ένα πασάτ και ένα φορτηγό φορντ, είχαν καταστραφεί ολοσχερώς. Ειδικότερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία εκτιμά κατ’ αρχήν τη ζημιά σε 35.000 ευρώ συνολικά, ωστόσο θεωρείται ότι σε κάθε περίπτωση η επισκευή των αυτοκινήτων (αν αυτή είναι δυνατή) είναι ασύμφορη, επομένως με την έννοια αυτή η καταστροφή είναι ολοσχερής.

Στην ηγεσία της Π.Υ. Κοζάνης είναι έντονος ο προβληματισμός για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες όλα δείχνουν ότι πρόκειται για εμπρησμό. Όμως δεν βρέθηκε εμπρηστικός μηχανισμός στον τόπο της πυρκαγιάς. Επίσης, από τα πρώτα στοιχεία της προανάκρισης, δεν προκύπτει ότι ο ιδιοκτήτης των οχημάτων είχε διαφορές με κάποιον, ο οποίος θα ήθελε να τον εκδικηθεί. Να σημειωθεί ότι ο κάτοχος των αυτοκινήτων που καταστράφηκαν διατηρεί κατάστημα στην Κοζάνη.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης, οι έρευνες της οποίας αναμένεται να ρίξουν φως στην περίεργη αυτή υπόθεση και να δώσουν απάντηση στα ερωτηματικά που εγείρονται.

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΗΤΤΑΣ στον ΠΤΟΛΕΜΑΙΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.