Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συλλαλητήριο στην Καστοριά για το πετρέλαιο θέρμανσης (PCs & Videos)

Οκτώβριος 5th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Μπροστά από το Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας

http://www.alphafm.gr/wp-content/uploads/2012/10/syllalithrio-kastoria-6.jpgΟι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν μπροστά από το Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς. Η Κίνηση Πολιτών Καστοριάς συνέλλεξε ψήφισμα με 14.000 υπογραφές με αίτημα να μην εξισωθεί ο φόρος στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης, το οποίο και επέδωσε στον αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, Δημήτρη Σαββόπουλο.

Ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης.

http://www.alphafm.gr/wp-content/uploads/2012/10/syllalithrio-kastoria-2-poreia.jpgΟ κ. Σαββόπουλος δήλωσε στο ΑΜΠΕ ότι ο ίδιος και οι τρεις δήμαρχοι της Περιφερειακής Ενότητας θα επιδιώξουν να συναντηθούν με τον υφυπουργό Οικονομικών, Γιώργο Μαυραγάνη, στον οποίο θα επιδώσουν το ψήφισμα. Επίσης, θα ζητήσουν, μεταξύ άλλων την αύξηση του πλαφόν κατανάλωσης και την γρηγορότερη καταβολή του επιδόματος θέρμανσης.

Φωτογραφίες και Video από το www.alphafm.gr

This entry was posted on Παρασκευή, Οκτώβριος 5th, 2012 at 09:01 and is filed under ΚΑΣΤΟΡΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply