Ενημέρωση από τον αρχηγό της Αστυνομίας για τα μέτρα ζήτησε ο κ. Δένδιας

Πέφτουν κεφάλια σε Στρατό-ΕΛΑΣ για την εισβολή στο Πεντάγωνο

«Ξήλωμα» των υπευθύνων αξιωματικών από την πλευρά της Αστυνομίας, αλλά και του Στρατού, για την εικόνα παράλυσης του κράτους, που παρουσιάστηκε μέσα στο ίδιο το Πεντάγωνο φέρνει η εισβολή των εργαζομένων του Σκαραμαγκά.

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας ζήτησε να ενημερωθεί από τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Νικόλαου Παπαγιαννόπουλου γιατί υπήρχαν μόνο τρεις αξιωματικοί στο Πεντάγωνο ενώ υπήρχε γνωστή κινητοποίηση σε εξέλιξη, όταν μάλιστα σε αντίστοιχες κινητοποιήσεις υπάρχουν εκεί μεγάλος αριθμός διμοιριών και κλούβες σταθμευμένες.

Το απόγευμα με εντολή του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης και τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο αξιωματικός που ήταν υπεύθυνος για τα μέτρα ασφαλείας στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Δένδιας νωρίτερα, επικοινώνησε με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο και αφού τον ενημέρωσε ότι θα τιμωρήσει παραδειγματικά τους αξιωματικούς της Αστυνομίας που θα κριθεί ότι ολιγώρησαν, του ζήτησε «να πέσουν κεφάλια» και από την πλευρά του υπουργείου Αμυνας.

Βυθούλκας Διονύσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.