Τι είπε για Βιντιάδη, Δημητρέλο και την αποχώρηση του Βαγγέλη Βλάχου…
Φωτογραφία για Η συνέντευξη τύπου του Θωμά ΜαύρουΟ Θωμάς Μαύρος άφησε αιχμές και μίλησε για πόλεμο εναντίον του ΔΣ της ΑΕΚ αποφασισμένος να μην αφήσει την “‘Ενωση” να καταστραφεί όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου.

Ο Θωμάς Μαύρος παρέθεσε συνέντευξη Τύπου, αναφερόμενος με σκληρά λόγια κατά του ΔΣ που έχει ως σκοπό να στείλει την ΑΕΚ στην Δ’ Εθνική όπως τόνισε και αναφέρθηκε στα λάθη του παρελθόντος που έγιναν στο οικονομικό μέρος.

Τόνισε, ότι αποκορύφωμα ήταν η αποχώρηση του το περασμένο Σάββατο και επί της ουσίας μπαίνει σε πόλεμο, ιδεολογικό όπως ανάφερε, αποφασισμένος να ελέγχει τα πράγματα και να είναι ο ρυθμιστής της διαφάνειας στην ΑΕΚ.

Χαρακτηριστικές ήταν οι ατάκες του για τον Δημητρέλο, λέγοντας ότι είναι “ο Τζορτζ Μπεστ των Σπάτων και εμείς τα ball boys” αλλά και για τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις του που τις βαθμολόγισε κάτω από το μηδέν, ενώ γιατί δεν συνεργαζόταν με το διοικητικό συμβούλιο σε αγωνιστικά θέματα τόνισε: “ποιον να ρωτήσω τον Μπεκενμπάουερ και τον Ρουμενίγκε”.

Η συνέντευξη Τύπου του Θωμά Μαύρου:

www.sport-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.