Ένα διαδικτυακό ρολόι αποτελεί μία από τις πιο πρωτότυπες ιδέες προβολής, αρκεί μόνο να αγοράσετε το δικό σας δευτερόλεπτο

Με σύμμαχο τη φαντασία τους δύο 28χρονοι άνεργοι Έλληνες αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν το άπλετο ελεύθερο χρόνο τους, να τον κάνουν επάγγελμα και να αποδείξουν πως όντως ο χρόνος είναι κάποιες φορές χρήμα!

Με έμπνευση και δημιουργικότητα ο Κώστας και ο Γιώργος σχεδίασαν το clockular.com, το οποίο είναι ένα site με ένα on line ρολόι.

Ακούγεται παράξενο αλλά μέσω αυτού αποφάσισαν να πουλήσουν κάθε δευτερόλεπτο του ρολογιού σε διαφημιζόμενους αλλά και ιδιώτες, δίνοντας τους την δυνατότητα να εκμεταλλευτούν την “ιδιοκτησία” του χρόνου τους.

Μπορούν κατά τον “επίσημα δικό τους χρόνο” να προβάλλουν μια φωτογραφία ή ένα σύνδεσμο που θα είναι ορατό σε όλο τον κόσμο. Με άλλα λόγια, θα διαφημίζονται στο πιο πολύτιμο ρολόι του κόσμου.

Αυτή η πρωτότυπη διαδικασία προώθησης ευελπιστούν να γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής και γιατί όχι, να αναδειχθεί το ρολόι τους στο πιο ακριβό του κόσμου, ίσως να κατακτήσει και ένα παγκόσμιο ρεκόρ.

Ο συνολικός χρόνος προς πώληση είναι ένα έτος και η ιδέα είναι αν κάποια στιγμή πουληθούν όλα τα δευτερόλεπτα του έτους, το ρολόι να σταματήσει να δέχεται νέους αγοραστές και ο κάθε ιδιοκτήτης χρόνου να έχει την προσωπική του παγκόσμια ώρα που θα του ανήκει και θα εμφανίζεται για πάντα.

Αναφορικά με το πώς κανείς μπορεί να αγοράσει χρόνο οι εμπνευστές αυτής της τρελής, όπως οι ίδιοι την αποκαλούν, ιδέας απαντούν:

“Είναι τόσο εύκολο όσο το πάτημα ενός κουμπιού στον δικτυακό τόπο. Μπορείτε να ανεβάσετε την εικόνα σας  και την ιδιότητά σας. Μπορείτε να επιλέξετε τα δευτερόλεπτα που θέλετε να αγοράσετε. Μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή σας, θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό e-mail.”

H τιμή του δευτερολέπτου είναι 0,10 δολάρια. Όσοι πιστοί προσέλθετε!

Δέσποινα Δημά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.