Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Νίκος Νικολόπουλος: «Τώρα, τα ονόματα στη δημοσιότητα της λίστας Λαγκάρντ χωρίς άλλες δικαιολογίες!»

3 Οκτωβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

«Αποκαλύψεις που αναδεικνύουν τη δυσοσμία ενός ανεπαρκούς κράτους και ενός πολυσύνθετου παρακράτους με υπόγειους διαδρόμους»

Σε νέο «βόρβορο αποκαλύψεων» που εκθέτουν άμεσα τον πρώην Υπουργό Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπακωνσταντίνου, που συγκάλυψε την υπόθεση και τον πρώην Υπουργό Οικονομικών και Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλο αλλά και συνολικά τη χώρα, αναφέρθηκε ο Βουλευτής και συντονιστής του ΚΙΝ.Α. (Κίνημα «Αναγέννηση»), Νίκος Νικολόπουλος, με την ευκαιρία κατάθεσης ερωτήσεών του στη Βουλή για την γνωστή και πολύκροτη υπόθεση της «χαμένης λίστας Λανγκάρντ».

Ο Νίκος Νικολόπουλος απευθύνεται στον ίδιο τον Πρωθυπουργό, αλλά και στους Υπουργούς Δικαιοσύνης, Οικονομικών, Δημόσιας Τάξης, Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών, καθώς η όλη υπόθεση τείνει να εξελιχθεί σε ένα «θρίλερ», στο οποίο ενδεχομένως εμπλέκονται κράτη, υπηρεσίες αλλά και ιδιώτες, ενώ κοινοποιεί τις ερωτήσεις του και στους Οικονομικούς Εισαγγελείς, κ. Γ. Πεπόνη και Σπ. Μουζακίτη.

«Ενώ ο ελληνικός λαός ετοιμάζεται για μία ακόμα φορά να ξαπλώσει στο κρεβάτι του Προκρούστη, έρχεται αντιμέτωπος με αποκαλύψεις που αναδεικνύουν τη δυσοσμία ενός ανεπαρκούς κράτους και ενός πολυσύνθετου παρακράτους με υπόγειους διαδρόμους, μέσα στους οποίους χάνεται κάθε προσπάθεια για έλεγχο της πραγματικά μεγάλης φοροδιαφυγής και της ροής του μαύρου χρήματος, η οποία φαίνεται πλέον ξεκάθαρα ότι είναι κολοσσιαίων διαστάσεων» τόνισε ο Νίκος Νικολόπουλος.

Ο συντονιστής του Κινήματος «Αναγέννηση» (ΚΙΝ.Α) επεξηγώντας ότι μόνο από τα νούμερα που έχουν δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας στον ελληνικό και τον διεθνή τύπο, φαίνεται πως η Ελλάδα θα μπορούσε να μην έχει μπει στον κύκλο της ύφεσης, της σκληρής λιτότητας εις βάρος του λαού και των μνημονίων, αν και μόνο αν είχε ελέγξει την μεγάλη φοροδιαφυγή και τη φοροαπάτη προσώπων που ακόμα και σήμερα επιτυγχάνουν να μείνουν αλώβητοι και ανέγγιχτοι από το νόμο».

Ο Νεοδημοκράτης Βουλευτής δήλωσε χαρακτηριστικά: «Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη και οι υποθέσεις που αναδεικνύουν διαπλοκή, παράνομο πλουτισμό και χρόνια αφαίμαξη του κράτους από μεγαλόσχημους παράγοντες, αρχίζουν να σχηματίζουν μια χιονοστιβάδα που μπορεί να παρασύρει όλο το πολιτικό σύστημα.

Γι’ αυτό, η ώρα των λόγων χωρίς έργα, τελείωσε! Το μαχαίρι πρέπει να φτάσει στο κόκαλο, χωρίς χρονοτριβή!

Καλώ τη σημερινή κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της και να αναδείξει τους υπεύθυνους, όσο ψηλά και αν βρίσκονται, όποιες θέσεις και αν κατέχουν, σήμερα ή στο παρελθόν. Όποιος δεν καταλαβαίνει ότι ο λαός δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτεί νέες θυσίες αν δεν σπάσει το μεγάλο απόστημα διαφθοράς και φοροκλοπής, τότε δεν ξέρει που ζει και που βρίσκεται» επεσήμανε ο Νίκος Νικολόπουλος, καλώντας τη κυβέρνηση να βρει και άμεσα να δώσει στη δημοσιότητα τη «λίστα Λαγκάρντ», χωρίς προσχήματα και δικαιολογίες.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

This entry was posted on Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου, 2012 at 17:57 and is filed under ΑΡΘΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply